Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

k212 

všechny recenze uživatele

Zajímavá narativní struktura povyšuje banální příběh v lehký nadprůměr, s vydatnou pomocí atmosférické hudby a zajímavým režisérským vedením, které rovněž zviditelnilo téměř manekýnské výkony herců. Pro mě osobně Wicker Park příliš koukatelný film není, postrádá pro mě dynamiku i obsah, navíc mám odlišné představy o romantice. FM-NM! 60%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +výborná, dechberoucí atmosféra dotvářená parádní hudební kulisou, postava Rose Byrne a hodně slušný Josh Harnett -opravdu velice složitý děj, Diane Kruger mě opět nepřesvědčila./// Koukám, že film buď u diváka uspěje (většinou na plné čáře) a nebo zůstane nepochopen. Z počátku se nebudete vůbec chytat. Snad jsem neviděl zamotanější děj, který režisér díky romantickému čtyřúhelníku žene do nevyššího extrému. Ovšem zhruba od poloviny jsem na film koukal s otevřenou pusou a děj si neobvykle vychutnával. Závěrečné "prozrazení" je opravdu uchvacující. No a samotný závěr nemohl dopadnou lépe (ono to opravdu jde udělat i originálně a s galancí)./// Celkem 80%/// ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal CSFD, tak bych si tenhle film nikdy nepůjčil, tomu věřte. Očekával bych tuctovou romantickou komedii...Ovšem zdejší interesantní hodnocení mě donutilo zkusit to. I tak moje očekávání byla stále poměrně nízká. A vyklubal sez toho velmi rafinovaný film, něco mezi romancí, detektivkou a thrillerem. Často jsem byl v napětí a pořád jsem byl zvědavý, co se bude dít dál. Chytrý scénář, zajímavá práce s časem, dobrá režie. Diane Krugerová mě vůbec nezaujala, ta opravdu neumí hrát, zato Rose Byrne ( sakra kdo to je? ) je vynikajicí, rozhodně nejlepší postava filmu. Sakra, já jsem dokonce uvažoval o pěti hvězdách! Díky, CSFD!! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Od začiatku cítime, že „niečo nie je v poriadku“. Film sa odvýja v pomalom tempe, režisér má ale atmosféru a hudobnú zložku pevne pod palcom a scenár je príjemne záludný, nevieme, kam nás až zavedie. WICKER PARK je zaujímavý tým, že sa priebežene dozvedáme zásadné informácie, pričom ale nemáme pocit, že by nám dovtedy boli prioritne zatajované. Len na ne ešte nedozrel správny čas. Zrazu sledujeme známu situáciu z druhého pohľadu a netradičná jemne trilerová romanca. Najvydarenejšie filmy v nás niečo prebudia. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Romantika vyprávěná tak trochu na přeskáčku jako Pulp Fiction? Proč ne... Jednoduchý a naprosto běžný hollywoodský příběh je tím více než dost ozvláštněný a díky zručné režii ohromně silný. V na první pohled komplikované story se ukrývá spousta lásky a jiných trápení, které vás nenechají na pochybách, že Josh a Diane prostě MUSÍ skončit spolu a budete jim držet palce od začátku do konce. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)
  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)

Reklama

Reklama