foto

Mark Camacho

  • nar. 12.4.1964 (54 let)
    Montreál, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sleeper (TV film)
2016 Já, kocour
Pořád spolu
2015 Avril a podivuhodný svět
Muž na laně
Stonewall
2014 Doupě
X-Men: Budoucí minulost
2013 Nicky Deuce (TV film)
2012 Nanny's Revenge, A (TV film)
The Words
2010 Barneyho ženy
2009 Kocour v botách
Utajený zločin (TV film)
Zrádný prsten (TV film)
2008 Infected (TV film)
Kat: Válečná zóna
Mateřské pouto (TV film)
Po smrti
Sticks and Stones (TV film)
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Odsouzena za vraždu (TV film)
Too Young to Marry (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Krutá pravda (TV film)
Myšlenky na vraždu (TV film)
One Dead Indian (TV film)
Časovaná bomba (TV film)
2005 Příběh Donalda Trumpa (TV film)
Vysněný muž (TV film)
Záhadný muž (TV film)
2004 Anděl strážný (TV film)
Miluj mě, prosím
2003 Jak nezískat Pulitzera
Mambo italiano
Rezidence Jericho
Student Seduction (TV film)
2002 Agent of Influence (TV film)
Erotománie (TV film)
Jackie Gleason (TV film)
Jen procházka v parku (TV film)
Nepříjemná dohra
Opuštěná
Pluto Nash
Pod ochranou státu
2001 Kdo s koho
Mafie (TV film)
Nebezpečný svědek
Poslední loupež
Sama v temnotě
Vražedné sny
Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Arthurovy bezvadné Vánoce (TV film)
Můj soused zabiják
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
1999 Babel
Beznaděj (TV film)
Jako hrob
Kriminálníci
Let 535 (TV film)
Nejmladší kmotr (TV film)
P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
Vlak zvířátek (TV film)
1998 Fatal Affair
Going to Kansas City
Hadí oči
Malí muži
Náhodné setkání
Out of Control
Podnájem
The Sleep Room
1997 Kid, The
Opravář na všechno
Top Secret
Utrpení
Vrah nebo oběť
1996 Eikó no kjóki
Freccia azzurra, La
Jed (TV film)
Joyeux Calvaire
Jungle Jack 2
Mrtvý bod
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Nesahejte na duhu
Vězeň na zabití
1994 Mrs. Parker a začarovaný kruh
Ukradené štěstí
1993 David Copperfield (TV film)
Jungle Jack
Smrtící únik (TV film)
Soused
1992 Loupež na zakázku
Pojídač hadů 3: Jeho zákon
Sestry dvojčata
1991 Scanners II
1990 Šepoty

TV seriály

2015 Between (TV seriál)
The Art of More (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2011 19-2 (TV seriál)
2009 Foundation, The (TV seriál)
Ludvíček (TV seriál)
2008 Less Than Kind (TV seriál)
2007 Gofrette (TV seriál)
2006 Rumours (TV seriál)
2005 Yakari (TV seriál)
2004 Brambory a draci (TV seriál)
Flatmania (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Il Duce Canadese (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
Woofy (TV seriál)
2002 Asbestos (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Dice (TV seriál)
Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
2000 Wunschpunsch (TV seriál)
1999 Rotten Ralph (TV seriál)
Tommy & Oscar (TV seriál)
1997 Animal Crackers (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Princezna Sissi (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)
Hvězdná akademie (TV seriál)
Mystery Files of Shelby Woo, The (TV seriál)
1994 Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Cat ninden Teyandee (TV seriál)
1988 Starting from Scratch (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1999 Girl Next Door, The
1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace