Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

PO SHLÉDNUTÍ NEDABOVANÉ VERZE PŘIDÁVÁM HVĚZDIČKU. Po skončení tohohle snímku budete zklamáni, že už je po všem. Většina filmů tohoto žánru má klesající kvalitu s přibívajícími minutami, ne však Miluj mě, prosím. Příběh se rozvíjí pomalu, ale jistě a svým způsobem jsem do něj byl zažrán po celou dobu. Film dokazuje, že se v příběhu neztratíte ani v případě, když nám naservíruje milostný "čtyřúhelník". A hlavní postavy se s tím vyrovnávají velice přesvědčivě. Režisér odvedl velmi dobrou práci. Celý film je tak nějak přesvědčivý, že se tohle klidně může komukoli stát. Ovšem jsou zde i momenty, kde herci hodně přehrávají, anebo naopak nedohrávají. Ale takových momentů je zde pomálu a nejsou natolik výrazné, aby nějak ubíral z kvality filmu. Herci jsou taktéž velmi dobří. Rád se dívám na herectví Joshe Hartnetta, o Rose Byrneové zase můžu říct, že mě její postava zaujalaa zahrála ji s jistotou. Musím jen poukázat na neskutečně divný účes Matthew Lillarda. Co tím chtěli autoři říci! Film můžu jedině doporučit. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Asi měknu, nebo se v nepřátelském znamení štíra střetl mikrokosmos s makrokosmem, ale mně se tahle romantická věc i líbila. Teorie lásky je andělská, její praxe však dábelská. A dodnes vlastně platí nadčasové pravidlo, jak si najít svou Popelku - podle střevíčku. Jakkoli bych ji být v kůži hárajícího Hartnetta zabil, jako divák s kouzelnou Rose Byrne soucítím. A to morálně dopadla ještě docela dobře, takový Josh taky kecal jako Rudé právo o žních na západě - a to se nezmohl ani na omluvu, když svou snoubenku poslal v dost rozporuplné scéně do háje. ()

Reklama

meave 

všechny recenze uživatele

Strihom mi to trošku pripomenulo Ľúbi ma, neľúbi ma. Pár dôležitých stutočností z minulosti sa strieda s prítomnosťou, v ktorej Josh hľadá lásku svojho života. V ceste mu stojí iba jedna prekážka. Zase láska. Spolu z obdobím sa striedajú aj pohľady jednotlivých zainteresovaných, aby sa nakoniec všetky časti príbehu stretli v jednom celku. Emočne bola hlavne druhá polovica dostatočne vypätá, ale samotná zápletka nebola až taká „thrillerová“. Život nám prinesie množstvo podobných situácií, ktoré napokon pre náš nezáujem zaniknú vo víre ďalších udalostí, aby nám ich neskôr zase niečo pripomenulo. Alebo aj nie ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemohu bohužel hodnotit jinak, protože první polovinu filmu jsem prakticky nevěděl o co se jedná. Film se zdál byt neuvěřitelně utahaným. Teprve poté se rozjede velmi slušná zápletka, která mě nadchla. Jooo, být zamilovaný to člověk někdy může dělat pěkné sviňárny. Scénu kdy Josh Hartnett sedí u stolu se svým kamarádem a již prokouknutou podvodnicí jsem si náležitě užil. Brrr, to byla situace. 70% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí snímku Lucky number Slevin jsem zjišťoval, co ještě režisér Paul McGuigan natočil. Překvapil mě Acid house, ale žádný z dalších snímků jsem neznal, a proto jsem se rozhodl si nějaký sehnat. A onen "sehnaný" Wicker park mě naprosto odzbrojil. Na "fešácký" projev Joshe Hartnetta už jsem zvyklý a dalo by se říct, že mi vyhovuje. :) Rozhodně dobrou volbou bylo obsazení Diane Kruger, která se ve filmu celkově vzato moc neobjevuje, ale když se na obrazovce ukáže, člověku srdce zaplesá. Zkrátka, je nádherná. Alex (Rose Byrne) rozehrává hru na Lisu a všechno ji vychází..jenže pravá láska si k sobě vždy cestičku najde. :) Nevím, zní to slaďácky, což? Ale nebyl jsem toliko dojat od filmu Love actually. ;) "Love makes you do crazy things, insane things. Things in a million years you'd never see yourself do. But there you are doing them..can't help it." ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně měl jmenovat „The Apartment“, ale po nějaký čas se producenti oháněli i názvem „Obsessed“. Představitel jedné z hlavních rolí Josh Hartnett ale jeden z názvů označil jako vhodný pro televizní film týdně, po čemž studio MGM zvolilo raději další ze zvažovaných, „Wicker Park“. (imro)
  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)

Reklama

Reklama