Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

kinej 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmů nesnáším. Herecký projev Hartnetta je plochý, bez hloubky. Jenomže, ač to nechci připustit, se mi tenhle film líbil. Sice není nic snadnějšího, než působit na diváka tím, že pustím na závěr osvědčený flák od Coldplay, ale i tak v mě film tím nejprimitivnějším způsobem vzbudil nějaké ty emoce. Normálně bych dal ***, jenomže ve filmu jsou tři opravdu nádherné herečky, jedna krásnější než druhá, takovou koncentraci jsou už dlouho ve filmu neviděl. Žádně sexbomby, prostě holčiny zajímavé. A taky zde hraje nádherná ambientní hudba. Nemyslím ty popové songy, co tam sem tam pustí, aby se prodával soundtrack, ale tu originální filmovou atmosférickou elektronickou hudbu. Bouhužel celé 4*. Ale nechtěl jsem. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Harnett, Kruger a Lillard nepatří do první tisícovky mých oblíbených herců, ale Wicker Park (i přes své chybky, projevující se zejména ve druhé půlce značnou překombinovaností) má tááákhle velké srdce a všichni, kteří pořád ještě věří na tu jednu pravou, osudovou lásku, si ho určitě užijí. Osobně se mi víc líbila polovina první, kde ještě nebyly karty rozdány a film nezatěžovalo tolik flashbacků a vysvětlování. Ale pro romantiky mezi námi každopádně povinnost. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý, dobře natočený film o lásce, chvílemi se ztrácíte, nechápete, pak porozumíte a už jen čekáte, jak to dopadne a hrozně si přejete, aby to dopadlo dobře. Co si ale celý film uvědomujete velice dobře je, jak láska bolí. Josh Hartnett v hlavní roli potěšil a obě ženské role byly obsazeny zajímavě. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Strihom mi to trošku pripomenulo Ľúbi ma, neľúbi ma. Pár dôležitých stutočností z minulosti sa strieda s prítomnosťou, v ktorej Josh hľadá lásku svojho života. V ceste mu stojí iba jedna prekážka. Zase láska. Spolu z obdobím sa striedajú aj pohľady jednotlivých zainteresovaných, aby sa nakoniec všetky časti príbehu stretli v jednom celku. Emočne bola hlavne druhá polovica dostatočne vypätá, ale samotná zápletka nebola až taká „thrillerová“. Život nám prinesie množstvo podobných situácií, ktoré napokon pre náš nezáujem zaniknú vo víre ďalších udalostí, aby nám ich neskôr zase niečo pripomenulo. Alebo aj nie ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejlepší romantický film. Fakt mě to totálně vzalo. Paul McGuigan dokáže přesně vystihnout náladu postav a vnutí ji i vám. Strašně chytře vymyšlený film až Shakespearovských rozměrů, proto taky ty narážky v divadle. Josh Hartnett a Diane Kruger podali monumentální výkony. Námitky, že hrdinové nepoužívali mobil atd. neberu, protože o tom ten film fakt nebyl. Podle zdejších komentářů koukám, že se to nelíbí každému a chápu proč. Je to pocitový film a vy musíte být na té správné vlně. Jméno Paul McGuigan si budu pamatovat. Je to režisér co mě dokáže napnout jako struna a zároveň naladit na romantickou strunu, což u mě dokáže málokdo. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)
  • Film se původně měl jmenovat „The Apartment“, ale po nějaký čas se producenti oháněli i názvem „Obsessed“. Představitel jedné z hlavních rolí Josh Hartnett ale jeden z názvů označil jako vhodný pro televizní film týdně, po čemž studio MGM zvolilo raději další ze zvažovaných, „Wicker Park“. (imro)
  • Stejně jako v původním filmu Byt (1996) si i zde Matthew (Josh Hartnett) objedná během "závěrečné" konfrontace k pití dvojitou vodku. Jak v předloze, tak i v tomto remaku ji nedopije. (dickens)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno