Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu posílám Brianu Buznovi za tento dementní snímek, který je celkově tak hovadský až mi místy příde dobrý. Začátek a dál je film v pohodě, stupidita se dá vydejchat, vynucená soulož překvapí, mord matky před očima dítěte je fakt brutal, slepice je správně "ulítlá", hlavní postava je nesympatická až hrůza, ale dejme tomu, pejsek je opravdu pohlazeníhodný, sice tu nestoudně vykrádáme jeden z nej sci-fi filmů, ale s odvoláním na rádoby originalitu, a pak konec! Ten konec je to nejhorší. Konec celý film posílá ke dnu, a jako kdyby tam už nebyl?! Navíc, mnohem lepší by bylo ukázat např. stvoření toho milého pejska. Jako divák jsem neměl šanci vidět, kde se tam sakra vzal a proč, atd. To by možná už tak nevýrazný děj okořenilo. Neříkejte mi, že "Terminátor" si to rozdal s fenkou rottweilera a ten hajzl - ředitel věznice, či co - si to koupil jako štěně!!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Americký mladík Dante se s přítelkyní Ulou vydá tajně do Španělska. Během příjezdu jsou chyceni a jako emigrantům jim hrozí vězení nebo smrt. Dantemu se podaří uniknout, ale v patách má zuřivého rotvajlera, který byl ale experimentálně vylepšen a proměněn ve stroj na zabíjení. Celý snímek zachycuje Dantův útěk a současně snahu najít přítelkyni. S většinou lidí, co na cestě potká, udělá rotvajler krátký proces. Asi nejlepší jsou gore scény, kdy útoky psa jsou krvavé a nekompromisní. Solidní je i maska psa a speciální efekty se rovněž povedly. Závěr je připomínkou Terminátora 2. Asi Yuznův nejslabší film, kde se prolínají vzpomínky s podivným příběhem, ale tím dochází k zmírňování napětí, které i tak příliš velké není. Nejnapínavější je scéna útoku na dvoře domu, v němž žije matka s malou dcerou. Samostatnou hvězdu si zaslouží poslední záběr. Kdysi dávno se mi zřejmě líbilo, tentokrát jednu hvězdu z hodnocení ubírám. p.s. oficiální text je blábol. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Největším hororem na tomto hororu je, že byl vůbec natočen. Něco tak debilního se fakt často nevidí. Nebo snad někoho zajímá pejsek terminátor s modře svítícíma očima ? Tady asi nejde najít vůbec nic pozitivního. Jestli existují snad nějaké třetiřadé filmy, pak právě sem Rottweiler rozhodně patří. Tomuhle hafanovi se vyhněte obloukem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ušetriť klávesnicu a napísať, že ide o najväčšiu Yuznovu sr@čku. To by bolo najlepšie riešenie. Lenže brané do úvahy, mám za sebou 90% jeho filmografie ( pričom mi ešte niečo chýba ), takže nie som hodný to takto ohodnotiť a pri tom je to môj osobný názor. Ale viete čo? Verím, že sa 90% divákov s mojím názorom stotožní. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Teda jako, čekal jsem strašlivou mňágu, a ono to nakonec nebylo vůbec marný. Proti takovým paskvilům jako jsou Arachnid, Xtro 3 nebo woke feministickej veleshit Prey je to hotový veledílo. Jasně, je to cheesy béčko, ale nevypadá moc lacině a jako film docela slušně funguje. Drámo, gore, Naschy, panoramata, dobrá hudba... a vůbec jsem teda nečekal, že dostanu futuristickej sci-fi runaway thriller. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama