Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

jajinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě docela dostalo.. Velmi jednoduchý příběh, který pomalu spěje ke svému konci.. Byla by zde docela zajímavá otázka, jaké tresty a zda vůbec by za to ty děti mohly dostat vzhledem ke všem okolnostem... Takovýhle příběh dokáže napsat život sám.. Do toho ta nevtíravá a lecos naznačující hudba.. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

V celku zaujímavý film. Taký zo všedného života, páči sa mi ako realisticky táto dráma bola nakrútená. Život dospievajúcich teenagerov zmení a navždy poznačí smrť jedného z nich. Aj napriek pôsobivej hudbe a vydarenému castingu som mal pocit že tam niečo chýba. Lepšie vykreslenie charakterov, alebo nejaké ďalšie dejové zvraty v 2. polovici, ktoré by príbeh oživili. Každopádne u mňa na slušných 70% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sama niekoľko krát v škole napadol neustále prepadajúci, problematický spolužiak George. Poprosí svojho staršieho brata aby mu spolu s jejo kamarátmi pripravili ponaučenie na ktoré len tak nezabudne. Obyčajný žart sa však skončí tragicky a niet cesty späť. Ak je toto horor tak čo je potom ALPHA DOG, ktorý sa napätím či zvrátenosťou deja nedá ani len porovnať. Z môjho pohľadu priemerný snímok popri ktorom som si vybavil niekoľko telefonátov a sms. Jediné čo sa tomuto filmu podarilo rovnako ako pri už spomínanom snímku, je zamyslieť sa nad touto zvrátenou dobou v ktorej vyrastá dnešná mládež. Snáď JA nebudem tak ľahostajný k svojim deťom - 50%. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Obří palec nahoru. Partička děcek se domluví, že vezmou s sebou na loďky na projížďku školního ranaře a šikanátora, aby mu dali co proto. Během společného odpoledne přijde většina na to, že veskutečnosti není takovej tyran, ale stačí chvilka nepozornosti a tlouštík je pod vodou. Parta puberťáků, malej kluk, malá holka a jedno mrtvé tělo. Moc dobré. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama