Reklama

Reklama

VOD (1)

Geniální specialistka na boj proti teroru nedůvěřuje umělé inteligenci, ani co se za nehet vejde. Při zoufalém honu na zlotřilého robota ale možná změní názor. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (185)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemný vizuál. Na JLo mě štval jen dabing, ale to bych jí úplně nevyčítal... Super efekty, nabušené technikou a i když si myslím, že se film bral víc vážně, než měl, u mě zavládlo spíše nadšení. Dobrý příběh, parádní prostředí. Jennifer si nehraje na nic víc, že by jí věk dovolil a i ty se musí ocenit. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Netflix v poslední době stagnuje. Zejména tedy na poli celovečerních snímků. A Atlas určitě tento dojem nikterak výrazně nezlepší. Jennifer Lopez se sem za mě vůbec nehodila. Já ji prostě jako herečku nevidím. V emocionálně vypjatých scénách je vidět, že její originální zaměření, tedy býti zpěvačkou, stojí na prvním místě. Co se týče vizuálu, tak asi Atlasu nemohu nic moc vytýkat. Tady se autoři docela vyřádili (s přihlédnutím k rozpočtu by ale bylo smutné, kdyby výsledek za nic moc nestál). Ale to ostatní? Příběh stál za starou bačkoru. Zvraty jako kdyby je vymyslel prvňáček. A v neposlední řadě neuspokojivý závěr...Toto vše mě přimělo sáhnout po 2 hvězdičkách. A to dneska mám ještě dobrou náladu. Jindy bych byl asi ostřejší. Za mě dávám 4/10 ()

Reklama

tavlas 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam hrál, kdokoliv jiný mohl to být sci-fi béčková pecka. Ovšem Netflix tam musel nasrat učesanou/neučesanou, stárnoucí krávu. Po dobu116 minut je člověk nucen se dívat na obličej  neherečky/nezpěvačky, která se snaží být chytřejší než AI, což sama na začátku filmu vyvrací. Mimochodem, jestli je cena za nejvíc nevhodně oblečené elastické kalhoty, výhra jde Jennifer. Klasická Netflix sračka, kterou nás tato nej půjčovna filmu zásobuje cely rok. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele

Atlas sází na jistotu - jednoduchá premisa, dobré obsazení, kýčovité dialogy. Scénář není špatný, je napsaný tak, aby vždycky fungoval. Problémem ale jsou cringe dialogy a špatně vypadjící CGI. Špatně vypadající, ne špatné, všechno působí až pohádkovým vizuálem. Kdyby se tvůrci drželi premisy a vymáčkli z ní více, byla by to inspirativní podívaná, ale to se bohužel nestalo. Obsazení Jennifer Lopez je odvážnou volbou a dostává se průměrného hereckého výkonu. Dokázal bych si v její roli představit někoho jiného, komu bych to věřil více. Zkrátka průměrná podívaná. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Klasické sy-fly z dílny Netflixu = přetrikovaná čalamáda s vizuálem, příběhem a dialogy jak vystřiženými z nějaké FPS hry (zde byl zřejmě vykraden Titanfall 2), pročež divák během sledování zase jednou prožívá silný pocit chybějícího džojova styku, naředěná Bledým Ranrem a klasickým rodinným hovnotováním, v níž cca tři čtvrtiny stopáže sledujeme Lopézku, resp. její horní polovinu (asi aby nebyla vidět její olbřímí prd…zadí - což samozřejmě pozitivně kvituji), an během ozdravného trekingu v rámci léčby čerstvé otevřené zlomeniny holeně vede assimovsky bolehlavovou disputaci, z níž by musel ochabnout Dick i HALovi 9000, se svým hájtek běžeckým trenažérem. A nejhorší na tom je, že tu brutálně překvapivou pointu jsem správně tipnul už asi po 15 minutách, pročež zbytek filmu jsem se v podstatě toliko královsky nudil. Jediné pozitivum krom těch několika momentů s Markem, který měl doufám k čum(r?)ákování v takové slátanině opravdu velmi Silnou motivaci (snad měla aspoň sedm nul), tak spatřuji v tom, že to sumasumárně vzato mohlo být i horší. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (4)

  • Rekvizita Harlanova (Simu Liu) procesoru je ve skutečnosti stará elektronická cigareta připojena modelářským konektorem dean-T. (UncleMorty)
  • QR kód na „psích známkách“ Atlas Shepherd obsahuje číslo 12761760 (kód je vidět a lze načíst v čase 01:47:41). (jDanek)
  • Natáčalo sa v Los Angeles a na Novom Zélande. Natáčanie začalo 26. augusta 2022 a skončilo po troch mesiacoch 26. novembra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama