Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (144)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě zajímavý pohled na život osobnosti, kterou plno lidí zná jinak, než je uvedeno v tomt dokumentu. A za mě jsem byla velice příjemně překvapena. Čím vším si prošel a je super, že to převedl na filmové plátno a hlavně mě osobně tedy nejvíce příjemně překvapilo to, že psal...a píše..a plno těch věcí i sám režíroval..Zajímavý životní příběh a budu se na něj dívat teď jinak..protože já film Rocky ráda nemám. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně dobrá. Věnuje se začátkům a trablům před natáčením Rockyho a je přesně taková, jaká by měla být. Jenže pak se zbytek kariéry nutně musí vzít v kvapíkovém tempu a to už dokumentu nesedí. Jo jasně, bavilo mě to, a výtka je vlastně taková, že to mělo mít tak 6 hodinových dílů. Ale jsou tu i nezodpovězené otázky, jako třeba události kolem jeho syna a ani zmínka o jeho manželkách z 80. let. a proč o něm mluvil Quentin. Plus samozřejmě nezmínka o spoustě filmů, ale to jde na vrub tomu krátkému formátu. 7/10 ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Pracujem v odbore nádeje a naznášam smutné konce.“ Arnieho dokument bol viac osobný, Slyov sa venuje hlavne jeho filmom a tomu, prečo sú také, aké sú. Možno som čakal viac z jeho osobného života. To, že Slyov syn Sage už nie je medzi živými sa dozvieme iba zo suchého titulku. Čo sa týka rodiny, tvorcovia sa venovali hlavne vzťahu-nevzťahu s otcom, a práve tu badať najväčšiu paralelu medzi Slyom a Arniem. Tí, ktorí ste videli oba dokumenty, viete o čom píšem. 75 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

překvapivě intimní, přesto celkem povrchní Slyovo přemýšlivé selfpromo, které mě sice bavilo, ale původně sem od něj očekával trochu něco jiného. Poslouchat Slye bylo zajímavé a informační hodnota není nulová, nicméně bych čekal, že se dozvím víc o jeho filmech, jeho vztahu k nim a když už tu Sly provádí sebezpytování tak třeba i trošku těch negativních věcí (ať už třeba kolem natáčení Ramba - i když to tu je trochu nakousnuto, nebo jeho hvězdné manýry na přelomu osmdesátých a devadesátých let). Ač je Sly schopnější herec, režisér, scénárista a v posledních letech je mi mnohem sympatičtější i jako člověk, tak tentokrát Arnold a jeho dokument těsně vítězí...70% ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě dokument. Ale nevím proč Arnie i Sly jdou encyklopedicky svou kinematografii. To nikoho nezajímá. Publikum to dávno ví. Mělo se to opírat o jeho katarzi vztahu se synem, časem s rodinou a vlastní kritikou, to doplnit cool vstupy Arnieho a Tarantina. Takhle je to takový splněný domácí úkol za trojku. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama