Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (144)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sly pro mě vždy byl takový ten akční hrdina pro dospělejší děti. Dlouho jsem se k němu dostával. Nebylo to s ním tak jednoduché, jako když jsem třeba poprvé viděl Van Damma a zamiloval si jeho kop z otočky. Nebo, když si Arnold ze sebe dělal srandu třeba v Rudém horku nebo Pravdivých lžích. Sly a jeho postavy byly buď hodně drsné (Rambo) nebo hodně dramatické (Rocky) a tak mi chvíli trvalo, než jsem si na ně zvykl. Srandy jste si s ním moc neužili. Proto asi i tento dokument z jeho života je víc vážný a míň vtipný, než by možná bylo i záhodno. Sly je prostě vážnej týpek, který si váží každého dne svého života a musím říct, že vidět ho prostřednictvím tohoto dokumentu bylo hodně zajímavé a neobvyklé. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak po Arniem došiel na radu aj Sly. Stallone je frajer, mám ho rád ako herca a aj preto som sa tešil na tento dokument. Bavilo ma to síce od začiatku až do konca, no čakal som viac informácii. 90 minút o takejto o sebe je veľmi malo, už pri Arnoldovi mi prišli málo tie tri diely a tu sme dostali ešte menej. Škoda. Každopádne pre fanúšikov, ktorý vyrastali na tejto ikone povinnosť vidieť. 90% - 5* ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Legendární Sylvester Stallone nás provází při vzpomínání na svou pestrou kariéru a ty nejzásadnější snímky. Bohužel, filmová stopáž tomuto formátu moc nesluší, spíše bych ocenil komplexněji pojatou minisérii – podobnou jakou měl třeba před pár měsíci Arnold Schwarzenegger. V této podobě se totiž v mnoha tématech pouze trestuhodně klouže po povrchu a nejde se do patřičné hloubky. Avšak i přes tato zjevná negativa se stále jedná o "must-see" dílo, které fanoušci této akční ikony zkrátka musí vidět. (Netflix) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě zajímavý pohled na život osobnosti, kterou plno lidí zná jinak, než je uvedeno v tomt dokumentu. A za mě jsem byla velice příjemně překvapena. Čím vším si prošel a je super, že to převedl na filmové plátno a hlavně mě osobně tedy nejvíce příjemně překvapilo to, že psal...a píše..a plno těch věcí i sám režíroval..Zajímavý životní příběh a budu se na něj dívat teď jinak..protože já film Rocky ráda nemám. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Celý dokument je takovou Slyovou 13 komnatou, ve které se dozvídáme jeho životní osud vtělený do nejslavnějších filmů a postav. Nejedná se o výčet filmografie, ale rozhodně jeho důležité milníky filmové a životní se v celém filmu snoubí v jeden celek. Sly zde mudruje o životě, vypráví své strasti a životní úspěchy, kiksy, ale hlavně vykresluje své celoživotní trauma ze vztahu se svým otcem. Jsem moc rád, že jsem se z tohoto dokáče dozvěděl zase něco navíc. Potěšili příspěvky Quentina a Arnolda. Celý dokument se nese v Netfixáckem duchu (dobové záběry) , což přidává na autenticitě a vtáhnutí do příběhu bez hluchých mist. Jo a díky za ten čas, stopáž akorátní, po dlouhé době na této platformě dokument, který dá člověk od začátku do konce v rámci jednoho večera, bez zbytečných kudrlin a opakovaček, které z podobných dokumentů dělají několika hodinové ságy. Za mě spokojenost. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama