Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdánlivé výhody, které studentům adiktologie věčně účinkující drogy poskytly, jsou nyní minulostí. S ubývajícími silami nyní potřebují zamezit katastrofě, kterou sami způsobili, a zároveň si zachránit holý život. (Česká televize)

Recenze (6)

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:( zacina to upadat, snad finale zachrani a ukážou tam alespoň, jak udělat z jedničky trojku nebo něco jiného užitečného do života. Ten hlubokej a dramatickej přesah tu vůbec nefunguje, působí až parodicky, když to celý byla vlastně crazy blbost. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakonec se v seriálu objevil i Langoš. Sice na pár vět, které ale Maxe v budoucnu poznamenají. Vykresleno je to teda hodně bídně. Celá druhá polovina seriálu na mě působí strašně sterilně a už i ta hravost co zdobila úvodní díly z toho vyprchává. Tady ale zas chápu že začátek byl tak "hravý" právě kvůli užití drog a následné ukázce toho, jak to vypadá když si "dáte". ()

Fifer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že si tvůrci ani nenašli čas na to, aby si vygooglili, že "final solution" se česky překládá jako konečné řešení, je celkem výmluvné. Jinak pak ta reference k holokaustu vyzní úplně do prázdna. Pod pojmem "finální řešení" si nikdo holokaust nepředstaví. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama