foto

Tomáš Petřík

  • nar. 1969
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Česká kuchařka (divadelní záznam)
2013 Já tam mám tělo
2006 Uzavřená společnost (studentský film)
2003 Komedie omylů (divadelní záznam)
2000 Smrt Hippodamie (divadelní záznam)
1995 Sběratel (studentský film)
1991 Tedaldo a Elisa (TV film)

TV seriály

2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Unavené štěstí (S02E11)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Vražda za úplňku (S01E07)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Klášterní tajemství (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace