Reklama

Reklama

Přátelé z dovolené 2

  • USA Vacation Friends 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V novém pokračování pozvou novomanželé Marcus a Emily Rona a Kylu, kteří se mezitím také vzali a mají dítě, aby se k nim připojili v karibském letovisku, s jehož majiteli Marcus jedná o zakázce na výstavbu hotelu v Chicagu. Když však začne večírek, pohodová dovolená se rychle proměni v divoké dobrodružství. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Už jednička nebyl žadný šlágr, ale pobavila. Dvojka je trochu slabší, ale i tak pobaví slušně a na jedno podívání není ničím proti ničemu. Obsazení bylo sice doplněno o Buscemiho, ale ten hraje víceméně druhé housle a většina toho nejzábavnějšího opět leží na bedrech Johna Ceny, kterému tyhle role sedí víc než jednorozměrní akční hrdinové…60% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola vcelku bláznivá, a takisto aj dvojka pokračuje v tomto trende. Na môj vkus je to síce až príliš extrém, ale na druhú stranu, zostáva to v hraniciach žánru a taktiež originality. Najviac ma opäť bavila postava Rona, ktorého hlášky ťahajú celý film výrazne vpred. Ale aj ostatné hlavné postavy si držali svoj štandard. Kylin otec dej síce rozprúdil, ale až tak ma jeho rola a postava v tomto filme nebavila. Ale inak celkom fajn, kopu dobrých hlášok a scénok. Len zbytočne príliš veľa extrémov a akčnosti. Zostávam verný 3* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Po vzoru jedničky je i druhý díl pořádně ujetá, šílená a zvrácená jízda, kterou by člověk snad ani nevymyslel. Stejná dovolená, stejné dva páry a hromada neuvěřitelných situací okořeněná o dvě nové postavy, které s sebou rozhodně přinesly i další dávku humoru. Jedna zvrhlá situace střídá další, sype se jedna hláška za druhou a zas a znova skvělý Cena v roli naprostého blbouna spolu s Lil Rel Howerym v roli hodného chlapíka (týpek svým babským křikem připomíná strašne Kevina Harta!!:D) se skvěle doplňují a na poli necelých dvou hodin jsem se nestíhal nudit ani na moment. Takový typ komedií mě baví, Cena do nich sedí a tohle bych si dal rovnou znovu! Tahle série je zkrátka klenot a pevně doufám, že bude pokračovat dál, jelikož taková bizarní a zábavná podívaná tady v dnešních komediích drasticky chybí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nemôžem to hodnotiť nižšie, pretože to účel spĺňa. Nie je to dementné, ale to nebol ani prvý diel. Len si to ide vo svojich zaužívaných cestičkách. Koniec tradične zlý. A tým pádom trošku narúša pohodovosť snímku. Vacation Friends je ale skvelým príkladom, že môžete variť z tej istej vody a na to aby to nenudilo musíte len obsadiť sympatické postavy. Tie tu sú - Cena, Buscemi, Howery. A na oddych je to viac než dostačujúce. Aj s chybami. Aj napriek blbému koncu. Na rovnakej úrovni, ako prvá časť. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl špatný ale byl pouze praštěnou komedií, která celou dobu jela na půl plynu. Druhý díl je už z počátku dravější, přináší pár slušných vtípků a jako bonus přidává postavu Stevea Buscemiho. Bohužel opět chybí opravdu vtipné momenty a akční části jsou zde vyloženě na sílu. Nenáročné ale ne zcela vytěžené. 50% ()

Zajímavosti (2)

  • Hlavné natáčanie sa konalo na Oahu v Kailua na Havaji koncom roka 2022. (Arsenal83)
  • Napriek tomu, že je z topografie, surfovania, pláží, architektúry budov, flóry a fauny evidentné, že film sa natáčal na Havaji, dej filmu sa odohráva v Karibiku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama