Reklama

Reklama

Těla


Víte, kdo jsem? (E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Do You Know Who I Am? (více)

Obsahy(1)

Hasanová jde v přítomnosti po nových stopách. Hillinghead neochotně uzavře vyšetřování a Whiteman se zoufale snaží zatajit, že má prsty v případu, který sám vyšetřuje. (Netflix)

Recenze (14)

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Napriek výhradám... Policajti v súčasnosti jak s bubnom na zajace... budúcnosť jak zo zlých dielov black Mirror... Plná paľba...jurcekk už dávno sa ti nestalo navyše v noc keď sa čas posúva do zadu aby si sa musel nútiť že ďalší diel už si nepozrieš... Trochu mi to kalí ... tie modré štvorčeky čo ma čakajú... ()

Reklama

PenelopaW 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vždy když se to v nějaké časové linii trochu víc rozjede, skočíme jinam. Hillinghead mě pořád bere, i když má podezření se ukázala jako - bohužel - ne lichá. Whiteman má šarm Rhetta Butlera a nechtěla bych být na Shahařině místě. Nejméně sympatická mi je Iris, ale třeba ještě překvapí. Už první díl tento dojem vyvolal a druhý ho potvrdil, připomíná mi to v mnohém Dark. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda býva často oproti pilotu spomalením a dej naťahuje, čo ale nie je našťastie prípad Bodies. Dostávame dokonca už aj odpovede a to hneď aj na tú základnú otázku, kto je mŕtvola. Ale aj v tomto prípade je to v každej línii zložitejšie. Viac spoznávame svet budúcnosti, naopak najmenej času strávime vo vojnových rokoch, čo mi osobne vyhovuje, pretože zatiaľ ma táto "noirová" línia baví najmenej. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama