Reklama

Reklama

Těla


Vše má svůj čas (E03)

(epizoda)

Obsahy(1)

Souvislosti mezi případy se začínají vyjasňovat. Whiteman má nečekané potíže a Hillinghead se účastní seance. (Netflix)

Recenze (13)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skládá se to hezky, ale zbytečné homo-scény mě vážně lezou krkem. Ale natočit solidní hetero šukačku v rámci vyvážení to ne. Také blbě nesu to okaté “zárijcovatěni” jedné z postav. Jako proč je odbavený a má modré čočky? Navíc nejzajímavější linka (1941) dává nejméně informaci a to mě štve. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postupné dávkovanie informácií rovná sa zároveň aj postupné odkrývanie záhady. Všetko je zatiaľ veľmi prehľadné, až má človek strach, či sa to nakoniec nezamotá až príliš. Ale prečo nie, vyzerá to tak, že už teraz sa dá odhadovať, v čom tkvie záhada a že rozlúštenie série bude skôr o tom, aby si divák dokázal všetko medzi sebou prepojiť. Určite ide o jeden z najchytľavejších seriálov na Netflixe. ()

Reklama

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlas s uživatelem kenkaku. Nejen že mě gay scény vadí a štvou, nejsou absolutně zastoupeny v počtu ve kterém se skutečně ve společnosti vyskytují, ale navíc už jsou jediné, normální sex už tam vůbec není. Navíc by to šlo udělat rozhodně mnohem citlivěji. Já už se jako většinový heterosexuál cítím v menšině! Navíc si opravdu nemyslím, že takovéhle zveličování a násilné vtírání lidem všude kde to jde je to, co by si tato menšina přála. Co se týká ostatního děje tak velmi dobré. Rozjíždí se to zajímavým směrem. V hodnocení ubírám hvězdu za násilné vnucování gay tématu a nevyváženosti milostných scén. Až se budu chtít podívat na nahé mužské zadky, podívám se asi na něco trochu jiného ...  S tímhle mě Netflix štve! ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trojka taky dobrá, ale trochu tomu podráží nohy rozpytvávaná, dříve naznačená, zbytečná (hyperkorektně všude nyní do filmů cpaná) homosexuální linka. Většina, jen trošku pozorných diváků, už asi vytuší, kdo nejspíš hraje první housle na temné straně. Hlavní postavy detektivů jsou průměrně charismatické, vyšetřovatelka z budoucnosti je však uměle studená jak beta verze terminátora. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama