Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (3)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle mě teda vůbec neoslovilo. Holky jsou otravné a jejich neustálé otázky a vysvětlování mě pěkně štvou. Příběh je o ničem a většína epizod nudí. Ale snad v každé epizodě se najde jeden vtípek, který pobaví. Bohužel ten vtípek je skoro ve všech epizodách stejný a většinou se jedná o nějaký dvojsmysl. Z postav se mi líbí Rin Rin, taková malá nenažraná bestie. Nedělat překlad, tak jsem skončil po prvním díle. 25% ()

Akira777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Shin Koihime Musou - anime a druhá série Koihime Musou, je to dobrý, pořád to má hluché díly a blbý je, že povstání Žlutých turbanů vyřešili poněkud hloupým způsobem. Chyběl tomu nějaký silnější boj. První půlka byla dobrá, kdy se hledal meč. Příběh o třech sestrách, které se stanou vůdci Žlutých turbanů, to vyzní zajimavě, leč bohužel zkazili to. Pořád tu chybí Hongou Kazuto. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O dosť horšie ako prvá séria. Z každého rožka troška a nič poriadne. Ani komédia, ani paródia, ani historický ani fantasy a ani ecchi ;-). Hľadanie strateného meča prosím, to je ešte normálna zápletka. Ale vykombinovať v starej Číne dievčenskú spevácku skupinu štýlu pop idol... a urobiť z toho hlavný motív seriálu... Bojovné slečny tam už boli skrátka navyše. Čo je škoda. Pretože postavy (a aj ich charaktery ;-)) sú vymyslené naozaj dobre. ()

Reklama

Reklama