Reklama

Reklama

Setkání

(seriál)
  • USA Encounters
Trailer
USA, 2023, 3 h 17 min (Minutáž: 45–53 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál postavený na očitých svědectvích, rozhovorech s odborníky a nových důkazech o UFO, které za posledních 50 let viděly spousty lidí na celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Froschyankee 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia sa snazia uchopit Fenomen pomocou vypovedi ocitych svedkov. Prival novych informacii uz nie je mozne zastavit, ani dalej popierat, kedze temy (od clanku v New York Times, ktory bol publikovany v r.2017) sa chopila samotna vedecka komunita (googlite napr. meno Gary Nolan zo Stanfordskej univerzity https://thesolfoundation.org/). Rok 2024 bude velmi  pravdepodobne zmenou paradigmy aj vdaka legislative americkeho kongresu, ktora prinuti spravodajske a vojenske zdroje USA publikovat doteraz utajovane a pred verejnostou skryvane informacie o fenomene UFO/UAP. Drzme si klobuky, pretoze to bude jazda, po ktorej nezostane kamen na kameni. Cim skor, tym lepsie, pretoze v opacnom pripade tato kognitivna disonancia povedie na planete k nevyhnutnej havarii (ekonomickej, spolocenskej a klimatickej). Tento budicek preto nutne potrebujeme. (80%) ()

Petufo odpad!

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na nejnovější poznatky o pozorování a výzkumu UFO. Místo toho je to laciný béčkový dokument, který se o žádné předvedení nových dokumentů (a že jich je) nesnaží. Už v první epizodě týpek v podstatě dopodrobna popíše spánkovou paralýzu, ale štáb mu to sežere i s navijákem, nekonfrontuje ho ani to neokomentuje a jen ho nechá žvatlat jakej je to důkaz existence UFO. Další epizody jsou horší a horší. Žádné důkazy, jen báchorky, výmysly, pocity. Většina svědků jsou děti nebo lidi, kteří mají vlastně dobrý zájem na to, aby se jejich oblast proslavila. Korunu tomu nasazuje díl s Fukušimou, kde hlavními aktéry jsou mnich, jakási ezo bába a nějaký hipík... Naprosto nevěrohodné. Ztráta času. ()

Reklama

Stíba 

všechny recenze uživatele

Každý díl se věnuje jednomu UFO příběhu z té či té části světa v dané době, ale v zásadě se za celou dobu nedozvíme NIC objevného než jen shrnutí informací z těchto událostí. Všemi díly ale se čas od času prolne jedna pro mě nosná a zajímavá myšlenka, která vám může ušetřit sledování tohoto seriálu. Proč jsme celosvětově ochotni dávat takovou váhu náboženství a víře, pro jejichž zákony kterými se lidí řídí nemají velmi často žádné faktické důkazy a přesto na těch tezích stavíme, ale zároveň nejsme ochotni uznat, že mimozemské civilizace existují a navštěvují nás a my jen nejsme schopni získat jasné faktické poznatky, kterými bysme si toto potvrdili? ()

Aceboris odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujímavé ako práve Američania, ktorí ľudí ešte donedávna brali ako bláznov, keď z nich niekto tvrdil, že videl UFO , dnes pretláčajú túto tému a za každým rohom vidia mimozemšťana. Čo stým chcel autor povedať je jasné, akurát neuveriteľné, bez jasných dôkazov. Všetky časti série len čisté báchorky, pocity, predstavy. Už len začiatok, pracoval som xy rokov pre vládu, otvorene sme ľuďom klamali a ja som tam len stál. Neuveriteľné a zbytočne 0/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V akomkoľvek seriáli či filme s mimozemskou tematikou je vidieť viac. Tu sú len svedkovia a výstrižky z novín. Že niekto niečo videl, možno. A možno mu len niekto tresol, alebo bol ožratý, ale za mu preblysklo pred očami z mentálnej vyťaženosti, tak mal pocit, že vidí svetielko. Nič viac tu nie je, niekedy ale svedkov dajú do svetla kamery a tak jednoznačne už nevieme, či ide o ghost show, strýka Festera, alebo hľadáme zelených mužíčkov. Dve hviezdy len preto, lebo niektorí svedkovia chvíľu vyzerali, že to myslia vážne. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama