foto

Ravi Patel

  • nar. 18.12.1978 (41 let)
    Freeport, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Butter
Wonder Woman 1984
2019 Come As You Are
Dobrodružství dokonalého chlapce
Srážka s láskou
2018 The Black String
2017 Akordy na kordy
The Homestay
2016 Get a Job
2015 Puerto Ricans in Paris
2012 Family Trap (TV film)
2011 Pět žen (TV film)
2009 The Last Hurrah
Čekání na zázrak
2008 Hotel California
2007 Transformers
World According to Barnes, The (TV film)
2006 After Midnight: Life Behind Bars (TV film)
Boys & Girls Guide to Getting Down, The

TV seriály

2018 Cool Kids (TV seriál)
Sidovo přiznání (E04)
Living Biblically (TV seriál)
Show Hospitality (E08)
Let Us Pray (E07)
Thou Shalt Not Bear False Witness (E06)
Americká manželka (TV seriál)
Grandma's Way (S03E19)
Body Image (S03E06)
The Spring Gala (S02E24)
další epizody (4)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Kniha! (S01E09)
Americká manželka (TV seriál)
The Otto Motto (S01E18)
The Great Indoors (TV seriál)
Mason Blows Up (E11)
Wrecked (TV seriál)
Sister Mercy (S02E06)
No One Rides for Free (S02E05)
Caiman (S02E03)
další epizody (5)
Mistr amatér (TV seriál)
The Dinner Party (S02E05)
Superstore (TV seriál)
Rebranding (S02E11)
2016 Wrecked (TV seriál)
Cop Tricks (S01E10)
Děda se závazky (TV seriál)
The Cure (E22)
The Memorial (E21)
Jimmy's 50th, Again (E20)
další epizody (13)
Chirurgové (TV seriál)
Burácení (S13E06)
Pomalý pád (S13E04)
2015 Děda se závazky (TV seriál)
Jimmy & Son (E09)
Gerald's Two Dads (E08)
Sexy Guardian Angel (E07)
další epizody (9)
Mistr amatér (TV seriál)
Indové v televizi (S01E04)
The Comedians (TV seriál)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Switcheroo Day (S01E07)
2014 The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Co-Op (E17)
Trophy Wife (TV seriál)
Mother's Day (E22)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Riskantní čin (S05E09)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)
Obama Mama (E04)
Baby Clothes (E03)
další epizody (4)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda v modré (S07E09)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Past Life (TV seriál)
Pod dohledem (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Easy Money (TV seriál)
2007 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje noc plná vzpomínek (S06E11)
Moje perspektiva (S06E09)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Goes Jihad (S02E02)

Dokumentární

2014 Meet the Patels

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2014 Meet the Patels

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Meet the Patels

Host

TV pořady

2017 I Love You, America (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky