foto

Oscar Nuñez

  • nar. 18.11.1958 (59 let)
    Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 DriverX
Pobřežní hlídka
2016 Miss Stevens
2015 Romantically Speaking (TV film)
33 životů
2014 Looking for Mr. Right (TV film)
Tell
2013 Holding Patterns (TV film)
Případ Casey (TV film)
2011 Language of a Broken Heart
Love Is Retarded
Ženy bez mužů
2010 Fred: The Movie (TV film)
Tomato, The
2009 Návrh
2008 Beethoven: Velký trhák
2007 Policajti z Rena
2006 El Abandonado
2005 When Do We Eat?
2003 Loupež po italsku
2002 Sun Gods (TV film)

TV seriály

2017 People of Earth (TV seriál)
Bee Kind (S02E07)
Aftermath (S02E06)
Always a Day Away (S02E04)
další epizody (5)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (9)
The Crossroads of History (TV seriál)
Uncle Buck (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
Brooklyn 99 (TV seriál)
9 Days (S03E12)
Shameless (TV seriál)
A Yurt of One's Own (S06E09)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Burn Vasectomy Milkshake Pong (S01E10)
2014 Benched (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Plavba (S03E23)
2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
A.A.R.M. (S09E22)
Livin' the Dream (S09E21)
další epizody (14)
2012 Kancl (TV seriál)
Dwight Christmas (S09E09)
The Target (S09E08)
The Whale (S09E07)
další epizody (23)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Wishes (S08E10)
Mrs. California (S08E09)
Gettysburg (S08E08)
další epizody (23)
2010 Kancl (TV seriál)
Classy Christmas (S07E11)
China (S07E10)
WUPHF.com (S07E09)
další epizody (24)
2009 The Office: Blackmail (TV seriál)
The Office: Subtle Sexuality (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Secret Santa (S06E13)
Scott's Tots (S06E12)
Shareholder Meeting (S06E11)
další epizody (29)
2008 The Office: Kevin's Loan (TV seriál)
The Office: The Outburst (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Moroccan Christmas (S05E10)
The Surplus (S05E09)
Frame Toby (S05E08)
další epizody (16)
2007 Halfway Home (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Trosečník (S04E07)
Válka o zaměstnance (S04E06)
další epizody (18)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
The Office: Accountants (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Lovci gayů (S03E01)
Večer v kasinu (S02E22)
další epizody (14)
2005 Bad Girl's Guide, The (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E10)
Nezvaný host (S02E09)
Hodnocení (S02E08)
další epizody (16)
2003 Reno 911! (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
2002 Still Standing (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
Interior Decorator (S01E05)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney
2005 Infanity (TV seriál)
2004 Znalec psí duše (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
2007 Take Home Handyman (TV pořad)
2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
2002 Jamie Kennedy Experiment, The (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Movies at Our House (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace