Reklama

Reklama

Božská relikvie 2

  • Hongkong Fei ying ji hua (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jackie je tajný agent, kterého vláda pověřila neobyčejně nebezpečným úkolem. Musí najít a získat nacistické zlato, ukryté před 40-ti lety v severní Africe. Tento úkol nebude snadný, neboť Jackie není jediný, kdo se o tento poklad zajímá. Chtějí se ho zmocnit i gangsteři, kteří jsou ochotni dopustit se čehokoliv v zájmu získání pokladu. Na plátně se opět objeví hongkongský Indiana Jones, který se jako vždy úspěšně postaví proti všem nepřátelům. Samozřejmě i v tomto filmu se setkáme s humorem charakteristickým pro Jackieho filmy a na konci se zasmějeme nad kopancemi při natáčení scének. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (146)

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Já prostě už nemůžu jako u jedničky přimhouřit oko a dělat že kaskadérské kousky vystačí se zábavou až do konce. Kaskadérských kousků bylo o něco víc něž v jedničce, možná i lepší, ale jejich tolik, že mě ke konci filmu už trochu omrzeli. Přitom když jsem viděl, že k Jackiemu přidali další dvě ženský, čekal jsem 2x takovou nálož co byla v jedničce. Bohužel scénář byl stejně slabý, možná i slabší než v jedničce a místy to byla fakt nuda. Škoda že se nezlepšili od jedničky, ale dát 3* fakt nemůžu. Pozitiva: Navýšení ženských představitelek. Negativa: Ještě míň logiky než v předchozím díle. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Ještě větší magořina než jsme doufali... brutálně mě iritovaly ty uřvaný a rozjívený dámičky, příběh je zase nudným slepencem spousty rádoby vtipných situací, gagů, krátkých soubojů, pitvoření se atd. Fighty snad až na jeden mají charakter několikavteřinové záležitosti, nutno poznamenat však, že i v těch málo okamžicích předvede Jackie snad vždy nějakou parádičku, kvůli které stojí za to absolvovat danou scénu opakovaně. A najde se i pár kaskadérských kousků, které zavání zlámanými prsty, žebry a naraženou kostrčí. A to kurwa fakt bolí... Jackie, máš můj obdiv, ale za přihlouplý scénář a bandu uječených bab nemůžu dát víc než tři pěticípé... ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Více komedie, ale s perfektními akčními vsuvkami, kterých je opravdu hodně a poslední dlouhá rvačka ve vojenské základně je pecka. Jackie tu zase ukazuje, že tento styl je jeho. Záruka velké zábavy zaručena a dobrodružné prvky jako putování pouští mne bavily a byly použity hezký záběry. Jo tohle bylo dobrý připomenutí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Božská relikvie je film plný vzpomínek na mé mládí. Tenkrát mi ukázal Jackie Chana jako borce, na kterého snad nikdo nemá. Ty scény, co v tomhle filmu předváděl, nad tím se budu sklánět snad celý život. Je to neuvěřitelný frajer a pochybuju, že se mu v Číně vůbec někdy někdo vyrovná. Ani slavný Jet Li na jeho akční kousky nemá. Škoda, že se z tohodle filmu stal takový kolovrátek, kde já vlastně naprosto ignoruju debilní příběh nebo ještě pitomější dialogy jak od Charlieho Chaplina. Já prostě pokaždé čekám na ty akce, které mě, v dnešní předigitalizovaný době, nikdy nepřestanou udivovat. Klobouk dolů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Prostředí 7/10/// +výborný hudební doprovod, mrštný Jacke Chan, k sobě má tři potrhlé krasavice, spousta akce a demolice -kdo na Jackieho není zvědavej, bude trpět, je ho tu až příliš/// Film zachraňuje na prvním místě hudba, která každou scénu povyšuje o úroveň více. A na druhém místě všudypřítomné demolice a akční eskapády. Je to potrhlé, přehnané a občas i v dnešní době zábavné, ale opravdu záleží na náladě a vkusu. Na svoji dobu asi jeden z nejlepších Jackieho kousků, dnes trošku zaprášený, ale stále našlápnutý film./// Celkem 78%/// ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Film existuje ve dvou verzích, a to v honkongské trvající 106 minut a v 92minutové americké, určené pro distribuci na DVD. (Rominator)
  • Jackie Chani si při pádu z řetězu vymknul hrudní kost. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama