Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed pouště v Novém Mexiku so probouzí po oslnivým sluncem neznámý muž. Je úplně dezorientován a neschopen vzpomenout si jak se jmenuje a kde se tam vzal. Celý omámený doklopýtá do domu jedné místní ženy, která jej odveze k nejbližší benzínové pumpě. Tam stojí zaparkovaný vůz, ve kterém objeví doklady se svou fotografií. Zjišťuje, že je Jack Coney, soukromý detektiv. V autě je i vizitka motelu, kde Jack bydlí. Jede proto do motelu a v pokoji nalézá mrtvého muže, kterého nezná. Neví, jestli mrtvého zabil on nebo někdo jiný. V dokladech, které našel v auťe, je i telefonní číslo jeho kanceláře. Když tam zavolá, tak je mu sděleno, že pan Jack Coney tragicky zemřel! Kým tedy vlastně je? Náhle zazvoní telefon a neznámý hlas ho důvěrně zve na schůzku. (Vapet Production)

(více)

Recenze (9)

anderson 

všechny recenze uživatele

Jeden z nízkorozpočtových filmov, ktorý z neznámych dôvodov zatiaľ nikoho neprinútil ku komentáru. Pritom sa jedná o vkus neurážajúcu "posttarantinovku", ktorá je zručne nakrútená, nepostráda napätie a aj keď dialógmi sa svojim veľkým vzorom nemôže rovnať, rozhodne si nebudete ani permanentne ťukať na čelo. Navyše RAY LIOTTA je podľa môjho názoru dosť nedocenený herec a pritom jeho výkon je štandardne skvelý. Snáď len viac nahej GLORIE REUBEN nám mohol režisér dopriať ako bonus. :-) Za mňa poctivé tri. (17.4.2011) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další snímek vykrádající námět z výborného komiksu 'XIII.' Celkovost vyznívá značně televizně a ponuře. Ray Liotta se sice snaží seč může, ale je mu to stejně všechno houby platné. Nezajímavý příběh plný hluchých míst, bez napětí a nějakých lepších akčních scén nedokáže diváka usadit a dát mu nějaký ten thrillerový zážitek. Tohle se rozhodně nepovedlo. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Harlkey Cockeliis je neznamy reziser, tuna v SK a CZ koncinach ho vlastne nikto nepozna, aj ja som nan natrafil nahodou.Mno ale film slaby, teda slabo natoceny, tematicky to nevyzera zle, len dialogy take kadejake, len nie dobre ... jo a prilis americke na mna . 7 % ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nudné, šíleně utahané. Filmařsky ne moc dobře zvládnuté, herecky taktéž nic moc. Atmosféra nulová, děj nezajímavý. Akční scény mizerné. Prakticky nemám co hodnotit. 1/10. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ray Liotta je v pohodě. Hrát umí. Ale děj neni v pohodě. Nudí. Moc táhlé na pozdní večer. Film tedy dobrý na pozdní odpoledne. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama