Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (59)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prostoducha rodinna komedia s generickym Wahlbergom a stale shick Michelle Monaghan. Tie iste stereotypy s dospievajucimi detmi a tiez iste manzelske zastieracky. Neprekvapi vas takmer nic, ale ak nic necakate, da sa pri tom zabavit ako pri nedelnom popoludnajsom milom filmiku - teda s par nasilnymi smrtami. Pozitivne je hlavne cast so znakmi "road-tripu" napriec Amerikou, ktora predstavi zaujimave lokality a par akcnych scen v starom obrovskom kasine. Priemer. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic překvapivýho, ale slušná, byť předvídatelná komedie, navíc hodně dobře obsazená. Michelle Monaghan vypadá stále neuvěřitelně a dávala si po tlamě s Maggie Q, co víc chtít? Jako oddechovka to funguje, nesmíte samozřejmě čekat něco víc. Mark Wahlberg vypadal míň znuděně než obvykle a akční kousky předváděl ucházející. ()

Reklama

sniperjozef 

všechny recenze uživatele

Škoda těch posledních cca 20min, protože ty byly opravdu velmi špatné. Ale první půlka, či malinko víc, byla skvělá zábava. Nic super originálního, ale rozhodně stojí za shlédnutí. Odpočinkový film. Jako bonus asi jediný film z 2023, který jsem viděl a neřešila se tam všude podsouvaná problematika sexuality, pohlaví, rasové vyváženosti, apod... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů naprosto odpočinková záležitost, která tady byla tisíckrát, ale i po tisící první si u ní divák s radostí odpočine. Nečekejte zázraky. Prostě rodinnej akčňák, kterej se ve filmografii Marka Wahlberga ztratí, ale zároveň to nebude ztráta času. Je to technicky způsobilé a vtipné tak akorát, takže plán na večer je tu jasný. ()

PanJelen 

všechny recenze uživatele

Už mě to nebaví. Koukat na absolutní spotřebku, jen kvůli známým hercům, kteří jedou podle známé šablony, kde stačí jen poslouchat zvuk z jiné místnosti a ty pohyblivé obrázky úplně ignorovat. Je to na relax, to chápu, ale pokud vás láká dělat při sledování něco jiného, třeba krmit holuby, už v tak zasrané Praze, nemůže se jednat o dobrý film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • V The New York Times pochválili režiséra Jonesa slovami, že "dobre ovládol komixovo-trilerový tón a natočil akciu s vtipom a kreativitou" a tiež napísali, že Wahlberg je charizmatickejší, než bol na obrazovke za posledných takmer desať rokov“. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od októbra 2022 v štáte Georgia (Atlanta, Canton, Clermont). Letecké zábery, ku ktorým bola použitá helikoptéra, vznikli v novembri 2022 v centre Buffala, New York. (Arsenal83)

Reklama

Reklama