Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

subic 

všechny recenze uživatele

Na zem spadl meteorit, který v sobě skrývá neuvěřitelnou energii, akorát že ho chce získat pro sebe víc lidí vč. jednoho bývalého generála. Akce v Africe: Pozoor! Jak se jmenujete?! Ne-ví-me! Odkud jste?! Ne-ví-me! Bylo jich 9, přežil jen Jackie Chan, zachránili ho domorodci a ještě snad i vyhrál Namibijskou rallye v Mitsubishi Pajero. A tady legrace končí, přichází hoši ze CIA a začíná akce a jede se do Rotterdamu nazout do dřeváků. Akce není vůbec špatná, autová honička Mitsubishi Lancer Evo IV vs. trojkové BMW je zábavná, triky jako výbuchy apod. odpovídají době, kaskadérské kousky celkem slušné i ta poslední klouzačka pro prosklené šikmé střeše. Celkově to není vůbec špatné. 70% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana je to rozporuplný film. V první půli se zotavuje z těžkého zranění, ve druhé mu při pátrání po své totožnosti jde o život a je zde velký prostor pro předvádění klasických akčních scén typu Jackieho. Trochu to může připomínat Agenta bez minulosti po hongkongsku. Druhá fáze filmu je výborná a je opět k nevíře, co vše Chan se svým tělem dokáže. A bojové scény jsou výtečné (bohužel jich není tolik). ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +velmi slušná akce, má to spád, Jackie Chan, některé parádičky, a dvě zajímavé herečky -delší stopáž, a párkrát se tvůrci sekli(Jackie zhodí brašnu ze střechy (má v ní uložený disk), přitom hlavní padouch říká"přineste mi tu brašnu" aniž by měl vůbec možnost cokoliv vidět nebo tušit kam Jackie disk schoval)/// Je faktem, že někdy mě Chanovi kreace a ekapády dost nudí. Možná hlavně proto, že to byvá posté to samé. Ovšem pokud má film svižnou réžiji a nápaditý scénář, tak vás i jackie začně bavil. Film místy připomínal Agenta bez minulosti, což při faktu, že tento film vznikl o pár let dříve, dělá z tohoto dílka zajímavou podívanou. Snad jen o hodně více bláznivou. Ale to není až tak na škodu, u Mstitele beze jména se díky tomu občas i zasmějete./// Celkem 76%/// ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana uznávam a obdivujem hlavne kvôli jeho bojovému umeniu, ktoré vďaka choreografii akčných scén, vypiloval do dokonalosti. Horšie to je už samozrejme z jeho hereckým talentom, ktorý sa nikdy nevymyká s priemeru. Jeho filmy sú zábavne hlavne vďaka už spomínaním akčným sekvenciám, pretože hádam každý filmárik a či filmuška čo videl viac ako dva-tri jeho filmy vidí, že Chan hraje v každom filme toho istého chlapíka. Nevadí, hlavne, že sa rozdávajú tvrdé rany a všetko sa to zaobíde bez krvi a brutality. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to parádní akční komedie plná precizních kaskadérskejch kousků. O tom, jak Jackie Chan pečlivě maká na tý svý akční komedii, pojednává jeden díl na mym oblíbenym, ale né moc známym youtube channelu Every frame a painting. Rozhodně doporučuju (film i video), pokud máte Jackieho styl aspoň trochu rádi. (80%) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)
  • Vo filme je vidieť číslo hotelovej izby 1954, čo je rok, kedy sa Jackie Chan narodil. (Peter-1307)

Reklama

Reklama