foto

Jay O. Sanders

  • nar. 16.4.1953 (65 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sanders je známý televiznímu publiku jako Ziggy ze sitcomu ROSEANNE, epizodními rolemi v seráilu ZÁKON A POŘÁDEK a ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY a WONDERLAND. Zahrál si ve filmech DEN POTÉ, SBĚRATEL POLIBKŮ, a také v několika oscarových filmech: JFK, NOUZOVÝ VÝCHOD. Jeho posledním počinem je role ve filmech Martina Campbella GREEN LANTERN, ve filmu NA HRANĚ TEMNOTY a MALÝ KLENOT. Divadelnímu herectví se věnuje na půdě Newyorského divadla.

Universal Channel

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Scientist's Guide to Living and Dying
2013 Northern Borders
The River
2011 Green Lantern
Malý klenot
Někdy na tom záleží
2010 Na hraně temnoty
2009 Loser (studentský film)
Nenávidím Den Sv. Valentýna
Undying, The
2008 Cadillac Records
Nouzový východ
Poundcake
2007 Pozdravy z pobřeží
Valley of Light, The (TV film)
2006 Amorův úlet
Half Nelson
2005 Shooting Livien
2004 Den poté
Hair High
2003 Abby Singer
DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Second Born
2002 Vdovy (TV film)
2001 Dead Dog
Dvojí život mého muže (TV film)
Jako pavouk
Nejvyšší boss (TV film)
Poslední šance (TV film)
2000 Endsville
Piknik (TV film)
1999 ATF (TV film)
Hudba mého srdce
Jack Bull (TV film)
Samé trable (TV film)
The Secret Life of Girls
Toulavé boty
Zákon pomsty
1998 Správná dvojka II
Wrestling with Alligators
1997 Dohazovač
Sběratel polibků
Vidláci
1996 Denní světlo
Prokurátorky (TV film)
1995 Hajzl (TV film)
Polibek smrti
Stříbrná pláž (TV film)
Tři přání
Zelenáči
1994 Andělé
Kritický stav (TV film)
Nobody's Children (TV film)
1993 Můj chlapec se vrátil
Rio Shannon (TV film)
Rukojmí (TV film)
1992 Just Like in the Movies
1991 Bezbranná
JFK
Schůzka s Venuší
V.I. Warshawski
1990 Dvanáctá vražda (TV film)
Pan Osud
Woman in the Wind
1989 Glory
Stalo se v Cold Sassy (TV film)
1988 Princ z Pensylvánie
Tucker: Člověk a jeho sen
1987 Private Eye (TV film)
Teror na kolech
1986 Rage of Angels: The Story Continues (TV film)
Revolt of Mother, The (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1983 Cross Creek
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
Útěk Eddieho Macona
1982 Techtle mechtle
1981 Starstruck (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1979 Začít znovu

TV seriály

2018 The Sinner (TV seriál)
Part VII (S02E07)
Part V (S02E05)
Part IV (S02E04)
další epizody (6)
Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (9)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
Lieutenant Bernhardt (S01E07)
Coyote Is Always Hungry (S01E06)
další epizody (5)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Procitnutí (S01E23)
Neradostná zpráva (S01E22)
Trénink obrany (S01E19)
další epizody (7)
Dobrá manželka (TV seriál)
Monday (S07E14)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Zaříznout řezníky (S01E08)
Trakzer (S01E06)
Mrtví neumírají (S01E05)
2014 Temný případ (TV seriál)
Strašidelné domy (S01E06)
Dlouhá jasná tma (S01E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
RAM (S03E16)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
God Mode (S02E22)
Zero Day (S02E21)
Relevance (S02E16)
další epizody (5)
2012 My America (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Bad Code (S02E02)
The Contingency (S02E01)
Není dobrých skutků (S01E22)
Pan Am (TV seriál)
1964 (E14)
Secrets and Lies (E10)
Vzpomínky (TV seriál)
The Comeback (S01E18)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Reagan V. Reagan (S02E17)
2011 Pan Am (TV seriál)
Eastern Exposure (E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Tajné informace (S03E07)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osudová láska (S10E08)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
další epizody (8)
2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zahrada mrtvých (S02E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Asterisk (S13E08)
2000 Wonderland (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Tabula Rasa (S09E19)
1995 Krajní meze (TV seriál) - herec, a.z.
Hlas rozumu (S01E21) - a.z.
Cesta domů (S01E15)
1991 Roseanne (TV seriál)
The Pied Piper of Lanford (S03E25)
1990 Roseanne (TV seriál)
Born to Be Wild (S02E16)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Maze (S01E17)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1979 The Scarlet Letter (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broken Places - vyp.
2017 Leonardo: The Man Who Saved Science (TV film) - vyp.
Ponarský tunel - vyp.
Rome's Sunken Secrets - vyp.
Tajemství himálajských mumií (TV film) - vyp.
The Violin Alone (TV film) - vyp.
2016 Dokážeme zastavit Alzheimera? (TV film) - vyp.
Evoluce života (TV film) - vyp.
Undocumented - vyp.
2015 Největší matematické záhady (TV film) - vyp.
Odhalení vesmíru (TV film) - vyp.
Úsvit lidstva (TV film) - vyp.
2014 Super příroda (TV film) - vyp.
2013 Ztracený deník dr. Livingstonea (TV film) - vyp.
2011 Hledání života ve vesmíru (TV film)
2010 Velké katedrály (TV film)
2009 Tajné služby a 11. září (TV film)
2007 Revolta Velkého Inky (TV film)
2004 Aging Out
2002 Wide Angle (TV seriál)
2001 Secrets of the Dead (TV seriál) - vyp.
1982 Nature (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace