Reklama

Reklama

Ricky Gervais: Armageddon

(pořad)
Stand-up / Komedie
Velká Británie, 2023, 62 min

Režie:

John L. Spencer

Scénář:

Ricky Gervais

Účinkují:

Ricky Gervais

Obsahy(1)

Tabu? To Rickymu Gervaisovi nic neříká! A tak se ve svém komediálním speciálu o konci lidstva pustí do politické korektnosti i přecitlivělých lidí. (Netflix)

Recenze (61)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Fakt netuším, co by musel Ricky Gervais udělat, aby mě zklamal. Asi by se musel úplně změnit, ale to už by zas nebyl on. Můj oblíbený multimilionář prostě opět zaválel a já jsem se skvěle bavil. Nenapadlo by mě, kolik humoru se skrývá za Schindlerovým seznamem, a málem jsem si zvlhčil textil u malého Timmyho. Původně jsem chtěl hodnotit lepšími čtyřmi kousky, když jsem si ale uvědomil, kolik lidí tento speciál naštval, jdu do pěti. / Poučení: Kdo nemluví, bude sežrán. Potvrzuje deset z deseti papoušků. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Geniální! Jeden z nejlepších stand-upů, které jsem měl možnost kdy vidět, a že jsem jich už teda viděl desítky. Ricky je zde hodně ve formě a naprosto nečekaně vzhledem k dnešní hyperkorektní době si bere do huby úplně všechno a všechny, pálí tady do postižených, do černých i do queer komunity a že teda s pořádnou přesností a tvrdostí. Jo, tohle mi hodně sedlo a pobavil jsem se královsky! ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ricky ide opäť naplno a neberie si servítky pred ničím a pred nikým. Dokonca premýšľa aj nad tým, ako by reagovala milá babka na to, keby jej napľul do ksichtu. Nám samozrejme stačí premýšľať iba nad tým, ako by potom vyzeral náš šéf, ale Ricky šéfa nemá, ak nerátame napríklad Netflix, ktorý má Armageddon v ponuke. Možno ale ide až často až mimo tému a mohol sa viac zamerať na tie spôsoby, ako by mohlo ľudstvo skončiť. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Ricky je prase, ale jeho humor jde ruku v ruce s mojí mentalitou. Ten chlap rozesměje i mrtvýho, co měl rakovinu, AIDS, byl v dětství penetrován a jr nebinární. Ten chlap je světový zlato. Ale mohl přitvrdit, na můj vkus je to pořád málo. A šetřil slovem cunt, což je moje nejoblíbenější slovo v cizím jazyku. 4* a.k.a 85% ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Rickyho můžu, nemusím dvakrát jeho “charakter” který dost uplatňuje ve svých showkách, ve svých stojácích je určitě přirozenej, ale další ohraný stand-up o nefungování dnešní společnosti, o tom jak někteří využívají svého postavení, nebo svou sexuální orientaci skrze si uhnat vlastní slávu, nebo dnes se nemůže heterosexuální týpek přiblížit k dětského hřišti, aby nebyl pedofil, to jsme slyšeli už bambiliokrát, a ať už je Ricky, Hart, Jimmy Carr a další, nikdo mě tolik nebaví, aby zastoupil tu upřímnou část osazenstva, kteří jen nemají koule to říct na povrch, aby nedostali čočku. Hele, mě je to u prdele, nemám problém každému znepříjemnit den, a dohnat myšlenky na sebevraždu, ale už nad tím nemám potřebu, ať si každý kurví svůj život po svém, rajt? Vypíchnu ještě to, že si Ricky dost po letech v leč kterých názorech protiřečí, otázka jestli mu scénář nedělala banda právníků. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno