Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


Piráti (E07)

(epizoda)
  • Česko Mezi piráty (festivalový název)

Obsahy(1)

Jeden z dílů o Machu a Šebestové. Jednou na začátku vyučování přišel do třídy pan ředitel a řekl, že žáci biologického kroužku si mohou na náklady školy pořídit nějaké zvířátko a to pozorovat. Samozřejmě nějakým zvířátkem myslel morče nebo křečka, a to z důvodu přijatelných finančních nákladů. Šebestová ale dostala nápad si pořídit slona. Tento návrh nebyl samozřejmě přijat a pan ředitel odešel. Učitelka pokračovala v látce a právě hovořila o pirátech a jejich ukrytých pokladech. V tuto dobu dostal Mach nápad dostat se k pirátům a k nějakému zlatému pokladu. Šebestovou napadlo vzít kouzelné sluchátko a rázem byli oba společně se třídou a paní učitelkou na lodi plné pirátů. (zdeny99)

(více)

Recenze (9)

Gimli 

všechny recenze uživatele

"Braune! Jestli je do dvou minut nebudou žrát žraloci, tak z toho uloupeného pokladu neuvidíš ani pětikorunu!" - tahle věta v podání Petra Nárožného mi přijde daleko vtipnější než desítky teenagerovských komedií. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší byl zelenej Kropáček. Jinak mi Piráti přišli malinko slabší než předchozí díly. A také by mě zajímalo, kde se tak rychle dá koupit slon. [564. hodnocení, 8. komentář, 90%] ()

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keby sa tak Machovi a Šebestovej podarilo zaistiť len pár percent verejných peňazí, ktoré sa na Slovensku rozkradnú, tak by si aj trieda v poslednom zapadákove mohla dovoliť zaobstarať okrem slona aj vlastnú pandu. ()

Reklama

Reklama