Reklama

Reklama

Stezka Českem


Adršpach a Broumovsko (E05)

(epizoda)
Česko, 2024, 26 min

Scénář:

Ivana Lokajová

Hrají:

Miroslav Vladyka (průvodce)

Obsahy(1)

Mirek Vladyka se v dokumentární sérii vydává na severní část Stezky Českem vedoucí z nejzápadnějšího bodu republiky k východnímu. Už ušel čtyři etapy a má za sebou bezmála pět stovek kilometrů. Na trase mezi Žacléřem a Velkým Poříčím ho čeká necelá stovka kilometrů a mimořádně pestrá krajina. (Česká televize)

Recenze (8)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V těchto oblastech mám turistické značky prošlé. Zdoňov, kde jsem byl na dětském táboře či celé Broumovsko má příjemnou klidnou atmosféru periferie. Ke shlédnutí na https://www.ceskatelevize.cz/porady/15670635477-stezka-ceskem/423235100081005/ ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem se těšil a dnešní díl mě pohladil na duši. Krásné záběry úžasné krajiny pískovcových skal lákají k návštěvě. Bohužel jak bylo řečeno, některá místa lákají až tolik lidí, že je lepší se jim vyhnout. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jedna ze stále méně objevených krajin naší vlasti, jelikož už je to slušná štreka z našeho jihozápadu, o to víc jsem ale po téhle epce natěšen, až hlavně Broumovsko jednou prozkoumám na vlastních nohou. ()

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná etapa! Kostely, kaple, skály, vyhlídky... Takový kraj mám ráda. Velmi dobře nasnímané, výborný hudební doprovod.  Vladyku už ani nechválím. Ten svým zapálením a bezprostředností v kontaktu s lidmi kolem stezky nemůže být lepší. ()

Popinodan 

všechny recenze uživatele

Další naprosto skvělý díl. Tentokrát Míru čeká trasa mezi Žacléřem a Velkým Poříčím,a pro mě jsou tohle neznámá místa naší krásné země která ještě naznám. Každopádně prima tip na výlet. ()

Reklama

Reklama