Reklama

Reklama

Lowlifes

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Instinkty pro přežití rodiny na dovolené jsou vystaveny zkoušce, když nemají jinou možnost než přenocovat na odlehlé usedlosti. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Zábavná vybíjaná medzi dvomi rodinami v izolovanom dome, jedná je tá "dobrá", tá druhá kanibalská. Ktorá zvíťazí? Kto má rád gore, môže do toho kľudne ísť, o nič iné totiž nepôjde. Vidlička do oka, oko následne von a ham, mňam, to je sranda. Nakrútené skôr v odľahčenom, až komediálnom štýle. Potešil jeden zvrat na úvod (pokračovanie už bolo jasné), menej už potešila predvídateľná koncovka, ale Kanaďania viac ako na scenár či inteligenciu stavili len na krvavosť, čo mňa osobne nikdy nemôže uraziť. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

50 minút treba čakať, kým sa niečo stane. Predtým máme ale parádnu agitku o tom, aké tolerantné mamy sú, ale otcovia, to je, ako slečinka povie, "temný stredovek", lebo vraj nedokážu pochopiť, ak má dcéra každý deň nos zaborený v inej neumytej šuške. Zvyšok po hororovej stránke ušiel, pridali aj kinder surprise, ale prečo všade pchať nezmysly? Aby boli dotácie? ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na začátku potká rodinka výletníků dva echt vidláky, kteří mají patent na to chovat se jak dementi. V tu chvíli jsem protočil panenky a připravoval se na další zapomenutelný výplach. Jenže celkem záhy přišel zvrat, který mě donutil vykulit oči a od té chvíle se bylo na co dívat. Začalo se to totiž moc pěkně krosit a to v odlehčeném, místy až komediálním stylu. Najde se tu nějaké to gore, herci své psychopatické party zvládají skoro až bravurně a závěrečná řež je jednoduše boží. Konec bych sice představoval jinak, ale to neznamená, že by nebyl zvládnutý. Naopak. Po delší době konečně svěží a neotřelý kousek podobného ražení. 75% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zabijácká kanibalská rodina jde vyvraždit jinou rodinu. U tohohle filmu je bohužel problém v té rodině matka je neviditelná , dcera je nemastná neslaná , otec a syn jsou dobří psychouši , ale nestačí to.  Další problém je v tom, že to zase takový masakr není začátek naláká pak máme pasáž kde se nic neděje s ježděním auta  pak další v tom domě a zhruba 30 minut před koncem k něčemu zajímavému dojde  pak naskočí titulky a máme konec. V tomhle žánru jsou daleko lepší kousky. 40 procent za gore a tu trochu násilí co tam je. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Za běžných, předvídatelných okolností bych při hodnocení tohoto snímku váhal mezi dvěma a třemi pěticípými jenže... Očekávaná předvídatelná zápletka byla přece jen poněkud zapletenější, a já tak tvůrcům vyčítám, že své úmysly neukryli přece jen rafinovanějším způsobem, takto jsem totiž v určitém momentu pojal podezření, které se mi krátce nato potvrdilo. Ale dobře míněná snaha se počítá. Až po zhlédnutí filmu jsem zjistil, že šlo o kanadskou záležitost, a pokud se u kanadských pohyblivých obrázků dobře bavím, automaticky zaokrouhluji nahoru, protože si až bolestně pamatuji dobu, kdy byl pro mě žánr kanadského thrilleru / hororu na úrovni německé komedie / porna. No, a jak jsem právě naznačil, překvapivě dobře jsem se u tohoto snímku bavil a užíval si čvachtavé dopady větších či menších kousků lidské anatomie do krevních kaluží. Nevnímal jsem sice film jako horor, byl to pro mě spíš takový vyhlazovací thriller s povinným nelogickým chováním postav, ale to je vlastně úplně jedno, já jsem se zvráceně bavil. / Poučení: Nikdy nevíš, po čem přibereš. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno