Reklama

Reklama

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se z mého pohledu moc nepovedlo, tady mě Mister Scarface, tedy ehm, Mistr Di Leo, trochu zklamal, čekal jsem úplně něco jiného, a ty v tomto případě jde spíše o komedii-melodrama, než o specifickou 70's zločineckou eurokrimošku. Všechny charaktery ve filmu, jsou spíše zábavné, film si zakládal hlavně tedy na velkém komediálním podtextu a na dobrém dialogu! Vrcholná bitka v podobě honu "kočky na myš", byla snad jediná akce za celý film (i když i tady se značnými komickými prvky), když mezitím nepočítám nějaké ty pěstní souboje, jeden výbuch auta a pronásledování v ulicích. Ocenil bych tak jen jemně elektrizující hudební Bacalovo skóre (který s Di Leonem už spolupracoval na fimech "Milano Calibro 9", "Boss", "Loaded Guns", "Kidnap Syndicate" a "Nick The Sting") a vtipnou roli Napoliho (ex-mafián, hrál ho senzační Vittorio Caprioli), fanoušek ho zná jistě z mnoha jiných žánrovek. Velký Jack Palance uveden jako hlavní aktér, vášnivý kuřák špiček, je ve skutečnosti jen podružná postava, škoda že nedostal více prostoru a že neměl důstojnějšího a důvěryhodnějšího protihráče. Dvě hlavní role si zde střihli Tony a Rick (Cliver+Baer), moc mne však nezaujali. Prozatím nejslabší Di Leo, nic víc než jen zábava, která se nedá brát příliš vážně..Ale tu káru Puma GT dune buggy bych docela bral:-) Komentář zde jako první v pořadí.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

De Leo je podle mě zručný, nicméně, průměrný režisér. Natočil 3 filmy které jsem hodnotil průměrně. Ale znamenáto že by se mi filmy nelíbily či byly špatné? Vůbec Smrt na zakázku je podle mě hodně kvalitní gangesterka a Nahé násilí je povedené giallo. A to platí i pro Mr. Scarface(ne nemá to nic společného s De Palmou). Je to zručně natočená gangsterka která má své světlé chvilky které ale naprosto odrovnává ten nechutně vecpaný humor. Ale i tak si myslím že za shlédnutí too rozhodně stojí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak na toto nema ani zmysel vela pisat : snad len ze Di Leo bol pod/priemerny reziser, navyse plane kulisy, priserne dialogy a tempo ma xmrti nudilo. Nebrat, najplansie poliziotteschi, ruky prec od toho : 5 % ()

Reklama

Reklama