Reklama

Reklama

Studentka Naina, které se neúspěšně dvoří sukničkář Rohit, zjistí, že do protějšího domu v jejich newyorské čtvrti se přistěhoval trochu oprsklý, ale sympatický Aman a milostný trojúhelník je rázem na světě. Tentokrát s poněkud neobvyklým rozuzlením. (5150)

Diskuze

fido1

fido1 (hodnocení, recenze)

nevim kdo to zkazil, ale herci to nebyli...vzhledem k otravným scénám podezřívám scénaristu, ale režisér v tom asi bude taky namočen, prostředí New Yorku a to jak je to celé vizuálně poamerikanizované ale zároveň sevřené v hindu komunitě působí jako snaha ukázat velký západní svět, ale je to tak zbytečné až to působí jako podlézavost americkému publiku, nakonec se to nějak zachránilo a celkový dojem není až tak špatný, ale dle hodnocení jsem čekal větší pecku, začalo to vtipně a otravně, pak to začalo nabírat spád a drželo si i vtipná místa, která odlehčila zavážnost a smutek celé situace, ale stejně tak se nabalovaly momenty otravné a nudné a ego tvůrců nedovolilo film od toho balastu očisti, nakonec jsem nechal 3*, ale v půlce jsem váhal mezi 1-2

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

To jsem nečekal že se z toho stane tak skvělé romantické drama. Mám rád filmy jen s polovičním happy endem, kde se utrousí slza. Zaslouží si pět hvězd a jistě i větší hodnocení. Ale chápu že u nás nejsou lidé asi na Bollywood zvyklí. :)

fernandez

fernandez (hodnocení, recenze)

Nechápu vysoké hodnocení zde. Film ze začátku vypadá docela slušně, ale po chvíli se z něj stane strašná nuda. Nemluvě o hlavní hrdince Naině, kterou sice Preity zahrála skvěle, nicméně mě hrozně iritovala. Ani chvilku ve filmu nepůsobí jako "božská Naina", proto sem se do ní vůbec nevžila a bylo mi jedno, jestli má zlomené srdce nebo ne. Dále sem nepochopila postavu Shahrukh Khana. Úvodní záběry na něj byly jak na Boha, potom se z něj vyklube novej prima týpek do sousedství a pak je z něj otravnej radil, co se do všeho plete. Jednoduše řečeno, tenhle film mě tak štval a nudil, že sem litovala, že sem mu věnovala tolik času.

Reklama

Reklama