Reklama

Reklama

Starý kovboj má okrást urostlého muže a okouzlující slečnu, kteří převážejí velký obnos peněz. (Film+)

Recenze (87)

Henk 

všechny recenze uživatele

Nechci se o filmu příliš rozepisovat, protože už tu bylo vše řečeno, ale musel jsem přidat hvězdičku ,jelikož jsem si vzpomněl na jednu scénu z které mne bolela bránice a ještě jsem si navíc rozbil video, protože jsem jí pořád vracel. Byla to scéna, kdy tlupa indiánů vyráží do útoku na vůz a poté co všichni popadají do řeky až na náčelníka, který jí vítězoslavně přejede a poté jeho kůň zahne doprava, ale jezdec je připraven jet rovně a hodí tam strašlivou robinzonádu. Moc pěkný kaskadérský kousek. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

Myslím, že toto bolo niečo ako paródia na westerny. Inak sa to brať nedá. Spočiatku som sa niekoľkokrát od srdca zasmial (Kirk Douglas prepadávajúci vlak, alebo banku, Arnold, ktorý prevádza cez cestu dámu, Arnold zastavujúci splašené kone), ale potom ako sa Arnold a Ann-Margret dali na cestu a Kirk Douglas sa ich snažil zastaviť, tak som videl iba kopu otrepaných vtipov ako vystrihnutých z epizód o road runnerovi (hlavne tá pasáž s namaľovaným tunelom). Kirk nakoniec poprosí o pomoc indiánov, ktorí sa ukážu byť ešte neschopnejší ako on, no proste už to až do konca bol iba slabý priemer. Možno vtedy sa na tom ľudia bavili, ale dnes je to už skôr taká raritka. A ten koniec to bola čistá haluz. Ale inak celkom pohodový film. Dalo sa na to pozerať. ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Pekný Cudzinec je krásna prezývka." – „To nie je prevýka, ale moje meno. Dostal som ho po otcovi." Roztomilá hovadinka ako sa, pravda, na Needhama patrí. Viac sa pri nej zabavia deti, než dospelí, ale na jedno pozretie je to v pohode westernová (chcel som napísať komédia, ale príhodnejšie slovo je asi) paródia, v ktorej ma najviac pobavila kreácia nemotorného banditu Kirka Douglasa. Pribrzdený dobrák Arnie a nadržaná radodajka Ann-Margret tiež celkom ušli, ale na Whiskeyho sa nechytali :)) 40 % ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Tento celovečerní cartoon se moc nepovedl. Pokud by mělo jít o pětiminutové skeče, proč ne? Ale tohle bylo celovečerní pásmo grotesek, které nemělo nic víc, co by mohlo nabídnout. Vím, že jde o rok 1979, ale vizuální zpracování dvou gagů bylo extrémně amatérské a to: 1) valící se balvan, který je viditelně lehoučký, zřejmě s polystyrenu a následné "zavalení", kdy Kirk Douglas padá mnohem dříve, než ho to zavalí. 2) Tradiční trik s nakresleným tunelem ve skále. Když Douglas běží, aby jím také proběhl a narazí, je na skále viditelně znát, že tam není žádný tunel ani nakreslený. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Natočené ve stejném stylu jako coyote and roadrunner. Velice nevtipné, postavy se chovají stejně blbě. Bohužel, co platí v animácích, neplatí ve filmech. Arnie ve svém pyžamovém obleku s výrazem idiota nepozná, kdy ho žena chce. Hrál výborně hodného blba ( možná to ani nehrál ). Ann-Margret je ale důvod, proč jsem dal 2 hvězdičky. Něco tak sexy a žádostivého ve westernu už neuvidíte. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Arnold Schwarzenegger dostal za svoji roli zaplaceno 275 tisíc amerických dolarů. (lekr)
  • Handsome Stranger (Arnold Schwarzenegger) je ve filmu vyzbrojen coltem Single Action Army s hlavní délky 4,75 palce. (JohnSmith)

Reklama

Reklama