Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Specialista na výbušniny a exploze Ray Quick pracoval před lety pro CIA, ale odešel poté, co v roce 1984 nestačil v Bogotě zabránit neštěstí. Nyní se nechává najímat jako specialista na výbušniny. Objedná si jej atraktivní May Munroová, aby pro ni zlikvidoval trojici kubánských mafiánů, kteří jí kdysi zavraždili rodiče. Muž práci odmítne, ale pak ženu sleduje a vidí, jak se na večírku pořádaném šéfem kubánské mafie Leonem nechá sbalit jeho synem Tomasem, který je jedním z vrahů. Ray tu zahlédne i svého bývalého nadřízeného Neda Trenta, o jehož vyhození ze CIA se kdysi sám postaral. Ned nyní pracuje pro mafiány. Ray zavolá May, že práci bere, a brzy odpraví dobře propočítanou explozí prvního z trojice vrahů. Ned zjistí, že šlo o práci specialisty, a Leon mu nařídí, aby ho s pomocí zkorumpovaného náčelníka policie našel. Brzy zahyne při explozi druhý z vrahů a přes Trentův vztek i poslední Tomas. Ray se domnívá, že při explozi náhodou zahynula také May, ale vzápětí zjistí, že smrt jen předstírala. Dvojice se vášnivě pomiluje, ale to už se na scéně objeví Ned, který prohlédl falešný pohřeb. May mu prozradí, kde je Ray, kterého vzápětí varuje, takže se mu podaří uniknout. Blíží se rozhodující střetnutí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Taká typická Slyovka, ktorú ja môžem. Namakaný Sly a krasna Sharone obsadili hlavné role a vydali sa za pomstou. Akčné scény nie sú vôbec zlé, záporná strana je perfektne nesympatycká a Stallone skratka likviduje všetkých tak ako vždy. Pridajte k tomu Sharone ktorá to s čistého premiéru trochu vyzdvihne a máte ďalšiu Slyovku, na ktorú sa dá vždy občas pozrieť. 60% - 3* ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl ještě kluk, tak právě takové filmy se mi líbili. U nich jsem se zreagoval a říkal si, jak to jsou parádní nářezy. Ale ten čas už uplynul. A teď, asi po deseti letech jsem se chtěl vrátit do dob, kdy to frčelo. A musím říct, že konkrétně tento film mi přišel po těch deseti letech o mnoho horší než předtím. Nevím, čím to, ale prstě to nemělo tu šťávu, akce tam nějaká byla, ale slabá. Jediné, co jsem si užil, bylo pár scén, kdy jsem se zasmál, důkladně promakané bomby a závěrečná paráda, kdy vybouchlo to skladiště. Sly tady nijak neoslnil, Sharon byla ale kouzelná a moc jí to seklo. Kdo ale zazářil a pro mě nejlíp záhrál, byl James Woods. Jeho skvělé grimasy a vůbec chování bylo jako dělané pro jeho zápornou roli. Nakonec tedy tři hvězdy za vrácení se do dětských let, kde tento film byla pro mě klasika. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

V tom filmu jde skutečně o houno a Stallone a Stone předvádějí jen určité pózy a tanečky, Stone teda hlavně své kozy a tělo, ale mně i přes svou pomalost film dostal svou atmosférou, skoro rozjímavou, ne nepodobnou jednomu z posledních Seagalových filmů Attrition. Ta pomalost je zde ale často na škodu, protože akce se nedostává, ta rozjímavá atmosféra je jen v první polovině filmu, takže je to nakonec celé žel nevyvážené. A navíc mi Sharon Stone jako kočka moc nepřijde. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasická stalloneovka s hodně netradičními erotickými scénami, no ale proč ne, když oba dva hlavní hrdinové mají hezká těla. Stalloneovi role sedne, jako machr na výbušnini je uvěřitelný a také touha po pomstě Šárky Kamenné je logická. Dále zde tradičně exceluje záporácky nadaný Eric Roberts a James Woods si roli parchanta užil s velkým nadhledem. Podařená to věcička tento snímek. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Dokonala ukazka filmoveho kyce pocatku devadesatych let :) lekce Slyho pro nevychovane pubertaky v autobuse ci pohled kamery na sexy Sharon za zvuku jejiho hlasu, kdy si u neho Sly procvicuje svoje svaliky, to se nejde nesmat, i kdyz komedie to neni. Kycovitost let osmdesatych let, kterou jsem v puberte zrala je tu predvadena v te nejvetsi kvalite, jen je skoda, ze tohle bylo natoceny v dobe, kdy uz se to uz tolik nezralo. Dneska uz se na to fakt neda koukat, aniz by to clovek nebral spis pro zasmani, ale zkouknout se to da :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, ve které Thomas (Eric Roberts) hrozí Rayovi (Sylvester Stallone) nožem, byla napsána na poslední chvíli,aby se Stallone mohl v jedné scéně střetnout s Ericem Robertsem. (DEXTER099)
  • Sylvester Stallone a Sharon Stone ziskali v roce 1994 za své výkony Zlaté maliny v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Steven Seagal dostal nabídku, aby film režíroval a zároveň si v něm zahrál hlavní roli. Jenže chtěl 9 milionů dolarů, tak se studio rozhodlo na jeho místo dosadit Stalloneho. (viperblade)

Reklama

Reklama