Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o hledání tatínka pro Honzíka a manžela pro jeho maminku... Námluvy přes inzerát bývají častým námětem pro komedie. Tak i v roce 1972 scenáristka Dagmar Novotná použila toto téma pro televizní komedii. Hana Kubešová (J. Štěpánková) je mladá vdova a maminka dvanáctiletého Honzíka (S. Pillman), který si moc přeje, aby se znovu vdala. Jenže maminka na seznamování nemá čas ani náladu, a tak se nakonec sám ujme akce: podá za ni inzerát a mamince se začnou představovat nápadníci… (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka, kde defilují nejlepší herci nejen té doby. I přes překvapivě dlouhou stopáž na televizní povídku či "mikrokomedii" film pěkně ubíhá. Někteří velmi známí herci mají opravdu miniaturní roličky, spočívající třeba jen v jedné větě (pan Filipovský). Výstupy některých nápadníků jsou naprosto dokonalé, nejvíce mě rozesmály scény pana Högera, Lipského či na korunu přesného donjuana Jana Libíčka. Bohužel, do plného hodnocení bych uvítal lepší pointu, protože konec byl rozpačitý až náhlý. Kažopádně povedené dílko. ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

No, další z mých premiér a to jen díky současným reprízám podobných inscenací na CT3. Taková plejáda těch nej tehdejších herců se jen tak neviděla ani u mnohem větších formátů. Moc milé a sympatické. Rozhodně nešlo o promrhanou hodinku. Jo a Libíček byl úžasnej, zejména jeho hláška: "Kolikrát se mi to ani nerentuje." Bravo!!! ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Rozvleklá komedie o svobodné matce, které její jedenáctiletý syn se svými spolužáky hledá partnera. Přirovnání k Takové normální rodince je docela na místě, když uvážíme, že polovina herců a jeden celý režisér jsou totožní. Stejné jsou i nedostatky, především nudná pomalost a předvídavost děje. Vystřihněte 15 minut (z celkových 52) a trochu zkultivujte scénář a tento přehled krátkých hereckých etud špičkových herců své doby bude dokonalý ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Vtipná televizní hra s podobným humorem (i obsazením) jako Taková normální rodinka. Jedenáctiletý syn Jany Štěpánkové podá bez jejího vědomí inzerát, aby jí našel nového partnera. Ze začátku se zdá, že to bude sentimentální rodinný příběh o životem těžce zkoušené vdově a dítěti bez otce, ale všechny obavy jsou pryč, když přicházejí jednotliví nápadníci. Každý z nich je skoro comicsově vyhraněná komická figurka a to obsazení! Defilé skvělých hercců i v úplně epizodních rolích. 80% ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Opravdu film jako by z oka vypadl legendární "Takové normální rodince"..Svým obrazem, kamerou a trochu i určitými situacemi. Herci Štěpánková, Medřická tu byli a jim zdatně sekundovali i ostatní. Krásné herecké obsazení, příjemná a vtipná zábava v podání téměř všech herců..Zejména mě dostal Jan Libíček jako ten úplně první tak trochu přidrzlý nápadník a vynikající byla, jak já říkám, i hraběnka Marie Rosůlková. A ten konec v podání Jany Štěpánkové, hmm..famózní:-o) Příjemná, i když trochu zapomenutá, zábava na nedělní dopoledne.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama