Reklama

Reklama

Ledová planeta

  • Česko Retrograde (více)
Trailer

Obsahy(1)

V nedaleké budoucnosti se odvážný tým několika mužů a žen, vedený Johnem Fosterem, vydává na nebezpečnou cestu do minulosti. Chtějí totiž zabránit objevení meteoritů, které obsahují smrtelnou mimozemskou bakterii, jež přivedla lidstvo témeř na pokraj vymření. Kdyby ale tušili, jaké hrůzné věci bude mít za následek jejich cestování časem, na svou cestu by se pravděpodobně nikdy nevydali... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Expendable 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně levný a mizerný počin, který si říká scify. První nedostatky - malý rozpočet, 2. neschopní herci předvést lepší akční scénu než kopnout Dolpha akorát do pasu a ten na to "Ty nemáš budoucnost Dotne" 3. ta roztřelená helikoptéra, jedna rána z kapslikovky a vrtulník bouchne jako rachejtle a pak rázem zmizí, 4. mizerné ozvučnění a soundtrack, 5. děj naprosto nedávající smysl. Když se to sečtě vychází totální hovadina typu Alien Siege.1* za ten vrtulník a za Dolpha. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|23%| Jeden z mála filmů s mojím oblíbencem Dolphem Lundgrenem, který mi unikal. Slabé hodnocení n CSFD se tentokrát shoduje se mnou. Není tomu ale tak pokaždé. Vždy hodnotím podle sebe. Třeba takový Jill Rips se mi dost líbil, a to byl velmi slabě hodnocen. Nicméně, tohle bylo hodně slabé. Ani nevím zda-li mám shledávat nějakou logickou chybu. Pro mě to bylo nudné, akční scény amatérsky natočené, postavy hráli děsně včetně Dolpha, který se zde snad ani vůbec nesnažil. Ani mu ta role nesedla. Daniels se také vůbec nepředvede. Relativně krátká stopáž a já se nudil a počítal jednotlivé minuty. Furt se tu něco dělo, určitý nápad to mělo, tak nebudu odpadovat, ale to je asi tak vše. ()

Reklama

=Číča= 

všechny recenze uživatele

Dávám 1* za super motorkářký obleky. Mimochodem, věděli jste, že člověk z budoucnosti se pozná podle motorkářský kombinézy? Ještě, že měli ty "hodný" červený oblečky a ty "zlý" modro-šedý. Jinak by se v tom divák těžko vyznal :o) Oni snad vážně použili nějaké moto-oblečení a ani z toho neodpárali značky výrobce ... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Ultralevná vykrádačka čehokoliv. Dolph Lundgreen s papundeklovou krosnou na zádech která značí jako že je z budoucnosti je k smíchu. Ale jinak svaly má stále z ocely a respekt si dovede sjednat. Takže komu stačí ke štestí primitivní céčko kde se pořád něco hýbe a sem tam někdo dostane správně přes d*žku, ten zas tak sklamaný nebude. Retrograde je určitě lepší než to co produkuje v poslední době Seagal. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Tak si dám rovnou takhle za tepla komentářík k týhle právě dokoukaný lahůdce. Mám rád akci i sci-fi a nemam nic proti Béčkům, ale tohle snad neni ani jedno z toho. Lundgren krom Ivana Draga a universála (který mu byly fakt šitý na míru) snad nic pořádnýho nenatočil a ani tady to neni lepší. Možná nutno přidat k dobru aspoň to, že je to asi jediná lundgrenovka, kterou jsem dokoukal do konce; no ale aby taky né když jsem si jí - já vůl - koupil ;-) A ještě možná dvojníka Morgana Freemana... No jdu si spravit chuť nějakou seagalovkou... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Lundgrenov honorár bol 1 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natočeno za pouhých 18 dní, editováno ve dvou a půl týdnech a smícháno v 1 den. (ČSFD)

Reklama

Reklama