Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jean-Claude Van Damme utekl z cizinecké legie za bratrem do Ameriky. Ten bojuje mezi životem a smrtí a jeho rodina nemá peníze na léčbu. Jenže jak získat nějaké prostředky? Pomůže pouliční rvačka? (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Lord Fuck 

všechny recenze uživatele

První setkání Van Damma se Sheldonem Lettichem. A to doslova, protože spolu napsali také scénář, který je velmi originální. Spojení těchto dvou legend akčních filmů, bylo jednou z nejlepších spoluprací v daném žánru. A byl to právě Sheldon Lettich, který vrátil Van Damma po drogové aférce zpět. Po 11 letech od jejich prvního shledání ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Van Damme ve svých nejlepších letech,jak věkově tak i filmově. Mlátičky jsou dobré,děj mě i místy i dojal. Atila coby je soupeř tvrdý a ty hlášky. "Rosekej ho na kaši!" "Všichni vsadili na Atilu." "Vsadili špatně." Takovejch mlátiček ve svých dobách vznikaly spousta,ale tahle patří k těm lepším řekl bych mezi tu top nejlepších. ()

Reklama

danny_21 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch Belgických kopanců balancujících mezi 2 a 3 hvězdami. Baletka se nesnaží jen kopat, ale vyloudit nějaké ty emoce, podobně jako ve starším Není Úniku - takže suma sumárum akce pomálu, souboje hrozně sestříhané, příběh docela ucházejícící a hlavně atmosféra posledního mače s Atilou byla dobrá, takže nakonec - 50 % ()

Nepi 

všechny recenze uživatele

Jeden z béčkových filmů z Van Dammem,který mě dokázal dojmout svým příběhem,i když neni nic extra...Legionář Leon uteče z legií,aby stihl umírajícího bratra...Musí utéct násilím a bojovat v pouličních zápasech na peníze do Ameriky...zápasy pomáhá rodině bratra s těžkou finanční situací a později si získá i jejich srdce... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších Van Dammových bojových filmů, který se zároveň opírá o výborný citový příběh. Podobných snímků ve své době vznikli hromady, ale tomuto výjimečně nejde jen o rvačky a pouliční zápasy. Příběh je takřka rodinný, což byla pro Van Damma zároveň i herecká výzva a zvládl to na výbornou. Koho závěr nedojal, nemůže snad mít ani srdce. Tato dnes už klasika bývala ohromným hitem na tzv. pirátských videokazetách, které skutečně šli z ruky do ruky. Samozřejmě nejde o veledílo, ale uznání si jistojistě zaslouží. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (10)

  • Dva vojáci, kteří pronásledují hlavního hrdinu, aby jej odvedli zpět k armádě, odkazují na Van Dammovu prvotinu Krvavý sport (1988), kde byli taktéž dva vojáci, kteří měli přivést Van Dammovu postavu zpět k jednotce. (Lorge)

Reklama

Reklama