Reklama

Reklama

Půvabná, ale chudá venkovská dívka Paloma touží po veliké lásce a lepším životě. Jednoho dne konečně potká muže svých snů - dědice kávového magnáta. Přestože se do ní Diego zamiluje na první pohled, jejich vztah čeká nejedna těžká zkouška... (TV Prima)

Recenze (74)

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Jediná telenovela, ktorú som pozeral, aj to len kvôli tomu, že som musel mesiac po operácii byť doma. A musím povedať, už chápem, prečo to tie babky toľko pozerajú, veď mne to po mesiaci normálne chvíľu chýbalo. Čo sa stalo s Palomou? Dala sa dokopy s tým hlavným (sorry, ale meno som si už fakt nezapamätal)? ...potom prešiel týždeň, ja som dostal rozum a už mi to bolo akurát tak jedno. Ale už len za to, že som mal mesiac ráno čím zabíjať čas, dávam 1* ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Viem, že niektorí to hodnotili ako "odpad" už len z princípu, lebo je to telenovela, a tento formát má asi viac nepriateľov ako obdivovateľov. No zaujímalo by ma, koľko z tých ľudí videli aspoň viac ako pár minút alebo aspoň 10 dielov - tipujem, že málokto. Pretože táto telenovela bola naozaj výborná, a to nielen svojou zápletkou, osudmi hlavných postáv a pôsobivou atmosférou, ale aj lepším ozrejmením mexických reálií a človek sa popri sledovaní aj dobre oboznámi s tým ako to chodí na kávovníkových plantážiach. Samozrejme, klasické telenovelové črty boli dôsledne dodržané - a tak Láska je po celý čas ťažko skúšaná takmer po celý čas 238 dielov. Pre mňa jedna z TOP telenoviel vôbec. ()

Reklama

HaninaHope79 

všechny recenze uživatele

Hříšná láska a její slavné fiktivní vývozy je za mě jedna z nejhezčích telenovel. Mohla bych si jí pouštět pořád dokola, neboť se u ní nikdy nenudím a pořád mě baví. Je TOP mezi všemi telenovelami co jsem dosud viděla. Skvělé herecké obsazení i skvělý český dabing, hodně intrik i mnoho vášně a lásky. Skvělá hudba, kterou prostě zbožňuji a taky hodně dílů. Nic neošidili - ani konec telenovely. Perfektní! P.S. Paloma zmlátí Barbaru na záchodě, Diego končí ve vězení, babička Inez v nemocnici. Fabián a Miguel skvělá záporná dvojice. Barbara s Anchelou též a mnoho dalších, velmi povedených scén. Navíc když někde slyším jméno Mariano, vybaví se mi pouze Sanz z Hříšné lásky a u ostatních jmen to mám podobně... :-) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Byla bych pěknej pokrytec, kdybych nepřiznala, že se na tuhle telenovelu celkem pravidelně koukám. Myslím si (zatím), že v tomto žánru se jedná o nadprůměr.O hraní herců jako takových nemá cenu diskutovat, telenovely mají svůj vlastní způsob "hraní". A tak se postavy někdy chovají trapně a nelogicky, ale v tomto případě to není nic nad čím bych si rvala vlasy... přeci to nějak musí natáhnout na těch 238 dílů. Na Palomu (Silvia Navarro) se pěkně kouká a dokonce i na místy slabošského Diega (Sergio Basañez). // 26.4. snižuju ze tří na dvě... ale baví mě neskrývaná reklama na Ajax :)) // 10.10. těsně před finišem opět navyšuju... sice je to protahované až hanba, ale některé scény mě hodně překvapily (u telenovel bych je spíš nečekala), a taky co se vyklubalo z Migela. Diega bych (namísto happyendu) nakopala do zadnice a s ním i jeho drahou babičku. Tři hvězdy. /// 14.9.2018 Hele... vím, že je to jen telenovela... ale najde se v celým Mexiku, nebo vlastně na celý týhle planetě někdo, kdo fandí schizofrenímu mentálu Diegovi? Hlaste se do zpráv. Děkuji! ()

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne najlepšia záležitosť z toho množstva juhoamerického balastu, čo kedysi vládol poobednému vysielaniu slovenských televízií, kým žezlo neprebral balast turecký. Najviac cool záporáci (či antihrdinovia?) na meter štvorcový a najprecítenejší dabing ktorý si pamätám (Slávka Halčáková si zaslúži dabérsky Oscar). Ale hlavne: relatívne dobrá gradácia a budovanie napätia počas celého seriálu, čo je pri tých mexických rýchlokvaškách výnimka (hovorí kamarát ktorý to občas pozerával, samozrejme). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (11)

  • Herečka Anette Michel si během natáčení vytvořila závislost na kouření, jelikož cigareta byla neodmyslitelnou součístí intrikánky Bárbary, kterou ztvárnila. [Zdroj: Markiza.sk] (fiLLthe3DD)
  • Mezi Anette Michel (Barbara) a Rodrigem Abedem (Fabian) při natáčení vznikl vztah. Pár se nakonec o rok později vzal, avšak v roce 2003 se rozešli. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama