Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud chcete hovořit s duchy pomocí duchařské tabulky, velice riskujete. Nevíte totiž, jaký duch se s Vámi spojí a co s Vámi zamýšlí. Co když Vás začne terorizovat? A co hůř, co když Vás ovládne! Proto platí pravidlo - NIKDY S DUCHY NEHOVOŘTE SÁM. To udělala hrdinka filmu, a tím se ocitla v kolotoči děsu, násilí a zkázy. Oba muži, kteří ji milují, musí zapomenout na vzájemnou rivalitu a nasadit všechny síly, ba i vlastní život, aby ji zachránili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám rád všetky druhy filmového horroru. Takže sa nevyhýbam ani duchárskemu subžánru. V tejto oblasti dokážu najviac zabodovať a postrašiť najmä Aziati. Ale napríklad aj taký starý dobrý americký "Poltergeist" je skvelý. No štýl, ktorým to pojali tvorcovia snímku "Hra s duchmi" mi vôbec nevyhovuje. Tabuľka na komunikáciu s mŕtvymi, senzibil, médium, seansa a podobné sprostosti ma nedokážu zaujať. Zdá sa mi to naivné, nudné a nahlúple. ** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film o tom, jak se Američani rádi pletou do něčeho, co jim může být naprosto u prdele. Každopádně Ouijo je hra, která je prodejná jenom v Americe a chtěl bych vidět, jaký by udělala poprask, kdyby se dostala i sem. Měl bych strach to použít, ale rozhodně bych to chtěl vidět. Hra s duchy má výborný potenciál ohledně této hračky. Dokáže navodit výbornou atmosféru a tím docílit k jednomu, že na něj jen tak nezapomenu. Škoda, dost divným závěrem, který mohl vypadat dost jednodušejc než nakonec celkově dopadl. U filmu jsem totiž měl strach od začátku do konce a to se mi na něm hodně líbilo. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Feelgood, totálne 80s movie, ktorý vie zlepšiť náladu. Tawny Kitaen bola fakt kočka, dej je niekde medzi vážnou ducharinou, possesion movie, s dobrou dávkou priznanej cheese príchute, s prehľadom, a chuťou natočený. V závere prekvapí aj trocha gore, príbeh sa pekne uzavrie.  Celé to krásne "smrdí" VHSkami. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Linda žije s Jimem. V jejich domě uspořádá párty pro přátele, na níž je pozván i Brandon, její bývalý přítel. Ten přinese spiritistickou tabulku Ouija, prostřednictvím níž komunikuje s duchem desetiletého chlapce Davida. Po hádce zůstane tabulka v domě a Linda si ji vyzkouší. Postupně ji začne duch ovládat a navíc se zdá, že není vše tak, jak by mělo být. Klasická osmdesátková záležitost uspokojí především žánrové fanoušky, což jsem i já. Navíc jsem uvítal, že zde chyběli jak digitální bubáci, tak trapné lekačky doprovázené padajícím nádobím. A scéna na mlžném hřbitově byla vyloženě krásná. Dojde i na pár mordů, z nichž nejšťavnatější je dopad z okna. Solidní kamera, dobová hudba, dobové účesy a něco nahoty. Kitaenová byla fakt pěkná. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Prvý horor od Tenneyho ktorý vôbec nesklamal a ktorý srší atmosférou a napätím aj vtúto dobu. Tawny Kitaen je božská a skvele pasuje do tochto filmu. Dej: Pomocou duchárskej tabulky, otvoria k životu malého chlapca Davida, ktorý zomrel ale pritom velmi riskujú, pretože z tabulky vychádza jeden velmi zlý duch, ktorého zastrelili pred niekolkými rokmi v jeho byte. Samotné brutálne scénky tu nájdete, najlepšia scénka je keď sa tá vyvolávačka duchov napichla na ostrý kôl 80 percent. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama