foto

Kathleen Wilhoite

  • nar. 29.6.1964 (53 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ride
2016 The Wrong Side of Right
2015 Deathly
Sort of Homecoming, A
2012 California Solo
2009 Ledové snění (TV film)
2007 Král Kalifornie
2005 Firecracker
2004 Rodinné hříchy (TV film)
2003 Bug in My Ear, The
Láska z dětství (TV film)
Tekoucí písek
Welcome to the Neighborhood
2002 Sestry (TV film)
2000 Angels!
Pošli to dál
Sestřička Betty
460 podezřelých
1998 Girl
1997 Kozy, kozy, kozičky
Maze, The
Na ostří nože
1996 Tales of Erotica
Terror in the Family (TV film)
1995 The Chili Con Carne Club
Wet
1994 Barva noci
Benders
Kšefty s tátou
18 Minutes in Albuquerque (TV film)
1993 Když láska zabíjí (TV film)
Nesplněné sliby (TV film)
Oheň v oblacích
1992 Lék pro Lorenza
Přímý přenos z cely smrti (TV film)
1991 Pojistka na smrt (TV film)
1990 Každý vyhrává
Špatný vliv
1989 Brenda Starrová
Cathy's Valentine (TV film)
Road House
1988 Cathy's Last Resort (TV film)
Dream Demon
Heartbeat (TV film)
Ženich pro vnučku
1987 Angel Heart
Muž z kalendáře
Under Cover
1986 Heart of the City (TV film)
Hra s duchy
Chlapec - krysa
Murphyho zákon
Příští ráno
1985 Goodbye Charlie (TV film)
Not My Kid (TV film)
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Single Bars, Single Women (TV film)
1983 Quarterback Princess (TV film)
Soukromá škola

TV seriály

2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Stockholm (E10)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Minimální ztráta (S04E03)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Buď má Lorelai Gilmorová (S07E16)
další epizody (4)
2006 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Na kordy (S07E10)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
A to má pak člověk za to (S07E02)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
The Party's Over (S05E08)
Návraty domů (S05E02)
Nejdřív hádky, potom svátky (S04E21)
další epizody (6)
2002 For the People (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
3-South (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
8:00 a.m.-9:00 a.m. (S01E09)
2001 Philly (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Hrdina Chris (S03E12)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Doktoři z L. A. (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Řeč těla (S01E14)
1997 Crisis Center (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Horečky neznámého původu (S02E20)
Oheň v břiše (S02E19)
Jedna noční služba (S02E18)
další epizody (5)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Uzdrav, nauč, zabij (S02E03)
Letní jízda (S02E02)
Vítej zpátky, Cartere! (S02E01)
další epizody (9)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dar (S01E11)
Přísně tajné (S01E09)
Další skvělý den (S01E07)
další epizody (4)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Drive With A Dead Girl (S02E08)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)

Dokumentární

2014 Progressive Entrapment: The Making of Witchboard

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace