Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kurosaki i nadále bojuje proti podvodníkům podvody. Informace o nich získává od Katsuragiho, muže, který zavinil pád jeho vlastní rodiny. Tentokrát se Kurosaki rozhodne pomoci ženě, již byly ukradeny peníze určené na záchranu dcery, která nutně potřebuje transplantaci srdce. A bude si také muset ujasnit svůj vztah ke Katuragimu – jak je to vlastně s tou nenávistí, když člověk, který zavinil smrt rodičů, je mu zároveň tou nejbližší osobou? Pro pár veršů z Othella to možná zjistit půjde… (Zíza)

(více)

Recenze (6)

stub 

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že neznám seriál ani původní mangu. Já tedy ani nevím, jestli to podle mangy vůbec je, ale přijde mi to téměř zjevné - vizuálním pojetím i dějovými zkratkami. Přes slušnou propracovanost zamrzí určitá trivializace užitých podvodných triků, především vzhledem k tomu, že jde o naprosto ústřední motiv - "podvádění podvodníků" si přece jen říká o kolosální, do detailu promyšlený konstrukt. Jedinou další slabinou je několik zcela nadbytečných záběrů, jejichž jediným smyslem je prezentovat oblečení sponzorujících módních značek - není jich přespříliš, ale jejich samoúčelnost je zbytečně do očí bijící. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že seriál se mi líbil víc. Ale i film měl něco do sebe. Jen je škoda, že tam více nebyla Maki... každopádně prvotřídní podvrh, prvotřídní Caesar, skvělý hudební doprovod. A Yamapi si to dával jako vždycky :-) Pokračování bych se vůbec nebránila, třeba kde by dostal Mikimota... ale manga je ještě v plném proudu, takže si zřejmě - když by něco bylo - musíme počkat :-) btw. konečně se policajt smál jednou ve správné chvíli, ale... až moc dlouho :-D ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Kurosaki opět na tažení proti podvodníkům, Tomohisa Yamashita opět rozehaje svoje herecké umění a charisma naplno, navíc je filmu docela dost akce, oproti sérii třeba. Můžete se těšit na prohnaného záporaka. Skvělou hudbu, lehce jazzový ost s prvky popu a rocku. Vzhůra za ničitelem podvodníků. Bože jak já si přeju pokračování této série. Horikita Maki je zde minimálně, změnila účes, povolání, chování, doufám, že od případné nové série jí to vydrží:) Je to totiž o mnoho sympatičtější a uvěřitelnější. ()

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

Bez znalosti seriálu nebude stát film nejspíš za moc. A i tak... některé akce tu byly, řekněme na hranici mezi nemožným a nepravděpodobným. Ale i tak to stálo za to. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Filmové pokračování dorama z roku 2006 chápu v podstatě jako takový extendovaný další díl disponující všemi víceméně výhodami předchozího. Opět chytáme švindlíře a tentokrát ve dlouhém formátu samozřejmě musí jít o těžší kalibr. Yamapi opět výborný, Maki Horikita má ještě míň prostoru než v doramě, což je opět škoda. Pořád stejný problém se závěrem a protože jsem zatím nečetla mangu nevím, zda je oprávněné doufat, že to ještě "nějak" dopadne a někdo natočí další film/seriál. ()

Reklama

Reklama