Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobé nemám trikrát šťastie na výber. Nie žeby som vyberal zle, ale perly to tiež nie sú. Jednoducho taký lepší priemer, ktorý vás pobaví a keď sa doň zapozeráte tak ten čas ubehne rýchlo a môžete si povedať, že ho nebola škoda. Ale to je všetko. Žiaden údiv sa nekoná, nerozmýšľate nad tým čo ste videli a na film sa len tak zas nespomeniete. Opäť jeden z tých na spestrenie nudných chvíľ, alebo keď vás zmorí choroba. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem si rozbil své růžové jihokorejské brýle, ale Eorin shinbu je v krátké době druhá sladkost z těchto luhů a hájů, která mě slušně zklamala. Rozpačitý motiv lásky mezi starším hezounem a patnáctiletým děckem mě opravdu za srdce či cokoliv jiného nechytal. Možná i proto, že Geun-young Moon byla jako dítě velmi přesvědčivá a já ještě nejsem verbal. Komediálně pak film stojí někde mezi zapomenutelnou americkou pásovou produkcí a třeskutým východoasijským smyslem pro humor. Jedna hvězda. ()

Reklama

jorgus 

všechny recenze uživatele

at je je hlavni zapletka tohoto filmu jakkakoliv neverohodna a scenaristicke berlicky pri scenkach v prvni polovine neverohodne, tak stejnak je to vsechno v pozadi neuveritelne pozitivniho a mileho filmu. Neni to sto procent za film ktery neni uplne dokonaly, ale sto procent za dve prijemne stravene hodiny zivota:) ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Čo ma teší najviac, sú mladí herci, ktorí nemajú pred kamerou vôbec žiadne zábrany, a očividne sa počas natáčania výborne bavili, čo dokazujú aj nepodarené zábery pri záverečných titulkoch. Hlavne enormný sympaťák Rae-won Kim tiahne svojou charismou celý film a nedovolí vám ani nachvíľu vydýchnuť. Okej. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama