Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné, veselé, vtipné, zamilované, hezké. V našich podmínkách nerealizovatelné. Naštěstí. Krásný film. Výborná komedie. Natočit tento film Američané, asi by z toho vznikla laciná béčková komedie. Korejské filmy se mi zamlouvají čím dál tím víc. Hlavní představitelku My Little Bride, Geun-yeong Mun jsem již viděla v jiném snímku - Daenseoui sunjeong. Musím podotknout, že je to velmi sympatická herečka, která je perfektně střelená i vážná zároveň. Hezký film pro každého, kdo se alespoň trochu nebojí číst titulky. ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Ach jo, asi už naozaj patrím do starého železa fanúšika Kórejskej romantickej produkcie. Alebo, čo je omnoho viac pravdepodobnejšie, ide naozaj o objektívne zhodnotenie tohto bizarného filmu. Predovšetkým ten námet: 15 ročné dievča, ktoré je donútené vydať sa za staršieho, viac brata ako kamaráta z detstva pripomínajúceho muža. No jednoducho z toho celého máte pochopiteľne hlúpy pocit. Potom sa už aj tažšie smeje, teda keď by sa dalo na čom, pretože až na pár vínimiek a zdarenému výkonu Rae-won Kima, si tu toho smiechu veľa neužijete. Romantika taktiež pokulháva za štandardom na akí som zvyknutý. A fakt, že tu svieti čísielko 91, radšej ani nebudem komentovať, lebo by som sa len opakoval. 2,5* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jihokorejské filmy jsou tak odlišné od americké, nebo třeba naší tvorby. Proto se mi začínají docela líbit. Takové bláznivé až komické situace by u nás asi těžko nastaly a myslím, že do takovýhleho typu filmu by se naši ani nepustili, protože u nás by to asi takový úspěch nemělo a asi by to nedokázali ani natočit tak dobře. Do děje jsem se vžil a tak mě příjemně utekl. Lepší čtyři hvězdy si tohle naprosto zaslouží. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama