Reklama

Reklama

Nevěsta přes internet

  • Velká Británie Birthday Girl (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolehlivý bankovní úředníček (Ben Chaplin) si na internetu vybere krásnou ženu - Rusku Nadiu (Nicol Kidman). Představa se stává skutečností, kdy Nadia skutečně přiletí a začnou spolu žít. Vše se zdá ideální až do chvíle, než dorazí její bratranci (Vincent Cassel, Mathieu Kassowitz) a z nechtěné návštěvy se vyklubou nebezpeční gangsteři východního typu Sen o spokojeném životě s úžasnou ženou se mění v dokonalou noční můru a nezbývá než bojovat o vlastní život. Kdo je Nadia a jaká je její úloha v celé hře na ostří nože je přitom stále nejisté... Režisér Jez Butterworth původně scénář filmu psal pro Jana Svěráka. Nakonec ho natočil sám a vytvořil thriller s řadou překvapivých zvratů, v němž americká superstar Nicol Kidman hovoří rusky a francouzské hvězdy Vincent Cassel (Purpurové řeky) a Mathiue Kassowitz (Amélie z Montmartru) jsou jako typičtí pěšáci ruské mafie zcela dokonalí... (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyrovnaný snímek, který drží nad vodou pár skutečně vychytaných scén (vybrání peněz, boj po vyřčení pravdy) a skvělý ústřední tandem. Přesto, že jsem byl chvílemi celkem zklamaný, charizma Bena Chaplina a krása Nicole Kidman mi nakonec vyhnala hodnocení na nejpoctivější tři hvězdičky, jaké lze udělit... ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádný trhák, ale rozhodně se na to nechá koukat. Ben Chaplin působí přesvědčivě, Nicole Kidman jako "ruska" také a Vincent Cassel a Mathieu Kassovitz jako záporáci též nemají chybu. Herecky je všechno o.k., film je místy vtipný, pouze děj mi přijde poněkud chaotický a nedá se ani s přesností určit žánr filmu. Je tam od všeho něco. ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

(POLOSPOILER)Pohádka o tom, jak malá vypočítavá štětka k lásce přišla, jak nevýrazný bankovní účedníček zjistil co je to žít a jak jejich velmi naivní okolí policajty na letiště neposílalo, banku nezabezpečovalo a neznámým rusům slepě důvěřovalo! A když zazvonil konec nebo snayd hrana byla pohádka dohraná! (Ale nutno přznat, že sem se u toho filmu bavil jako u jakéhokoli jiného , normálního mírně nadprůměrného filmu. A nicole Kidman byla perfektní a ani Ben Chaplin nebyl zrovna marný:) ) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud tohle byl scénář psaný pro Jana Svěráka, tak jeho autoři opravdu neměli šanci. Svěrák je perfekcionista a tohle se nedá zařadit ani žánrově, logika tu také nemá místo a děj je jen stále nepravděpodobnější. Nicole Kidman je asi nejlepší z celého obsazení, ale stejně si myslím, že by bylo zajímavější svěřit tu roli nějaké Rusce. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevěsta přes internet. Člověk by si podle názvu troufl tipnout, že to bude typická romantická komedie, ale to by se hodně mýlil. Film má blíž do dramatu, kde se dočkáme i pár zajímavých erotických scén. Nejvíc mě zde nadchl herecký výkon Bena Chaplina. Tohoto chlapíka jsem ještě předtím nikde hrát neviděl a tady fakt zahrál přesvědčivě. Nicole nikdy nezklame a ti Rusáci byli taky jak vyšití :-D Takže pro mě osobně veliké filmové překvapení s neobvyklým příběhem. A ikdyž nejsem úplně se vším spokojený, tak dám maximum, protože 49% na CSFD je setsakramentsky málo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman navštívila ruskou ambasádu v Austrálii, aby jí pomohli s ruštinou. Jinak nepracovala s žádným učitelem ruštiny. (HappySmile)
  • Žádný herec ve filmu, dokonce ani režisér, neumí ve skutečnosti mluvit rusky. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno