Reklama

Reklama

Plymptoons

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1990, 6 min

Režie:

Bill Plympton

Obsahy(1)

Sestřih několika kreslených animací, které jsou většinou vtipně podány a obohaceny nějakými slovy či skřeky. Před každou animací se objeví titulek, který nese název dané scénky. (anyonecek)

Recenze (12)

Matty 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo chybu. Sada kraťoučkých vtípků s nečekanými pointami. Málokdy naleznete na tak malém prostoru tolik originality. Některé nápady jsou naprosto neskutečné. Někomu bude vadit jistá vulgárnost a humor převážně fyzického rázu, ale i když se to tak může jevit, ono to opravdu není hloupé! K naprosto geniálním řadím klip nazvaný Enemies, v němž si dva maníci vzájemně oplácejí rány do obličeje, když jednomu z nich najednou hlava odpadne, aby si pro ní v klídku zašel, nasadil na patřičné místo a pokračoval ve flegmatickém "souboji". Vlastně se nic nestane, ale přesto je to ďábelsky vtipné, stejně jako zbytek filmu, který by mohl být i desetkrtá delší a vůbec by mi to nevadilo. Plympton umí své vtipy správně načasovat, pojmenovat i vypointovat a jelikož to jsou vtipy dle mého gusta, přerůstá mé prvotní znechucení z jeho práce v hluboký obdiv. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Celé to působí jako náčrt fantaskních nápadů na docela dobré krátkometrážní animované snímky. Ovšem takhle je to pouze slepenec několika desítek pár vteřinových skečů. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Někdo chce něco říkat, ale bylo by lepší, kdyby prostě bavil. Plympton mi ale naopak přijde vtipný, jen když svými vtipy říká něco víc (nebo nám dá možnost něco víc hledat). Milión nesouvisejících skečů za šest minut je u něj lenost. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pár štandartných pojmov, slov, situácií ako ich vníma pán Plympton. Fantaskný svet bez pravidiel, do ktorých zasadil svojích Plymptoon-ov je niečo úžasné. Aj keď tu sa už prejavuje značná nevyrovnanosť jednotlivých skečov. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// dlouhá řádka skečů, zvukový doprovod, často vtipné -bez hudby/// Osobně se mi nejvíce líbil Car Alarm, ale vlastně i mnoho dalších. Jinak hlavně po obsahové stránce hodně slušné a přijatelně dlouhé./// Celkem 80%/// ()

!Borec! 

všechny recenze uživatele

Ne všechny scenky byly vtipné, ale zajímavé a poukazující třeba na dnešní život. Neříkám, že jsem pochopil všechno a ani vlastně nevím, co tím chtěl režisér říci, ale líbilo se mi to. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Některé animace jsou slabší a některé zase vtipnější. Žádný převrat v tom nevidím, takže se budu s hodnocením držet při zemi. Každopádně tyhle animace na mě působí velice stresově. ()

Reklama

Reklama