Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (145)

Němi 

všechny recenze uživatele

Naprostá anarchie a šílenost, jakou se dokázali prezentovat snad jen Monty Pythoni, tady ovšem zbavená jejich geniality. Narozdíl od nich si tohle stopáží nárokuje označení "Celovečerní film" a k tomu jaksi chybí příběh, který by se nedal shrnout do jednoho skeče... Scénárista, režisér a dabér několika postav včetně té titulní(!) Michael Herbig ovšem nedostatek schopností nahrazuje šílenstvím, které je minimálně v první půlhodině tak zábavné, až jsem si říkal že s hodnocením asi půjdu vysoko. Problém je, že mu pak dojde dech a naplno se projeví, že film nemá žádný děj. Vtipy se začínají opakovat, objevují se některé trapné nebo tisíckrát viděné a ke konci už to je trochu nuda. Celkově tak neskutečně šílený film, že mi nikdo nevymluví, že Herbig v něčem nefrčí. Plný neskrývaných sexuálních narážek, vhodně umístěných vulgarismů a absurdit, které jsou někdy tak absurdní, až je to k popukání. Kdyby si snímek udržel zběsilé tempo a (vtipný) dadaistický humor až do konce, bylo by to rozhodně něco. Takhle stačíte přemýšlet nad tím, že je to vlastně vykrádačka prvního Shreka, grafika lítá od "super" až po "hele, že von to dělal doma na noťasu", nebo že odvaha a drogy na vznik celovečeráku nestačí. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašná věc!! Bavil jsem se ultimátně, celou dobu jsem se ale zoufale snažil, aby to na mě nebylo vidět. Spousta sexuálních dvojsmyslů i zcela jasných narážek, trocha trapných držkopádů a destruktivního "humoru", neuvěřitelná dadaistická gradace, k tomu slušná animace (hlavně mimika) a nepopiratelné inscenační schopnosti scenáristů, a sem tam nějakej ten vulgarismu (použitý zpravidla absolutně geniálně a cool). Chraň vás ruka páně na tohle brát děti!! ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka veľmi dobrý film. Veeeľa hlášok (používali sa pomaly namiesto dialógov), veľa gagov... Dosť z vtipov bolo vydarených, mnohé boli tak trápne, až boli vtipné, no skoro väčšina bola viac než úchylná ("Pani cisárova matka, priniesol som vám ten balík zo sexshopu z Česka). Ako inak, točili to Nemci. 65% ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k očekávání naprosté blbosti nakonec docela spokojenost. Zařazení do kategorie "ujetá, ale při správné náladě zábavná kravina" je na místě. Ve výsledku se hodnocení zastavuje někde uprostřed - některé fóry fungují solidně, jiné jsou absolutně trapné, rozjezd je podařený, ale v závěru už dochází dech, k tomu návdavkem několik filmových odkazů, které už jsou sice trochu provařené, ale potěší. ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Teda... já nevim, na čem se tvůrci filmu sjížděli, ale tohle bylo fakt peklo (a rozhodně ne pro děti). Stejně tak se tenhle výblitek, mixáž špíny zpod nehtu, ušního mazu a plísně z ďáblových chodidel nedá sledovat bez kapky živé vody, fantasmagorické tabletky nebo dýmky míru. Cukroušek s vámi a Sissina pryč. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama