Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

cab 

všechny recenze uživatele

Nic noveho prinasejici agitace nebo-li nabor novych nadeji USA do armady podle predem jasneho mustru, ktery je tak citelny az otravny. Nezapadas do spolecnosti, pridej se k armade, ktera te napravi nebo ti da smysl zit, nabidne lasku, poskytne ubytovani, jidlo, kamarady, dobrou kondici a respekt okoli...hehe 35% ()

LANSA 

všechny recenze uživatele

Má to silnější i slabší chvíle, v některejch momentech se určitě dalo vytěžit víc z nevraživosti mezi Howardem a poručíkem. Jediná věc, která mě tam ale neskutečně srala byla účast Jordany Brewster!!!!Tahle ta frnda mi tam seděla jak pěst na oko, at už jako "cool" trenérka boxu a nebo jak si tam jako nadřízená na vojenský přehlídce okousávala se svým kadetem hlavu.At se jde vycpat a s takovým představením at radši zkusí u Rocca Siffrediho, ten by ji dostal do provazů. ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Po zpackaném Rychle a zběsile 3 bych od Lina čekal všechno, kromě učesaného a mírně klišovitého příběhu, který celou dobu stojí na hlavním hrdinovi. Inu, překvapení se dějí. Zmizely sice všechny záběry na stíhačky a výbuchy (tvůrci se nakonec nedohodli s armádou o použití exkluzivních záběrů, což nechápu, protože větší agitka tu od dob Top Gunu nebyla ;), ale James Franco v hlavní roli dokazuje, že patří mezi ty lepší herce a doslova se proboxuje vojenskou přípravkou na elitní škole v Annapolis. Klasická buzerace od nadřízených, tužení přátelství s kolegy, příprava na boxerský turnaj... nic víc nedostanete, ale nic víc ani nepotřebujete. Vynikající hudba Briana Tylera, kouzelná Jordana Brewster a solidní řemeslo od pana režiséra. Tuhle stominutovku reklamovat nebudete. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ne úplně blbý pohled na americkou výcvikovou akademii. V podstatě jednoduchý, civilní a přímočarý (a samozřejmě klišovitý a agitační, jak jen pohled na vojenskou akademii může být), hlavně ale kašlající na nějaké ohlušující exploze nebo drsné pohledy z kokpitů stíhaček. Justin Lin to navíc docela vyhrál s herci i hudbou Briana Tylera. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Fakt tyhle motivační filmy z US army nechápu. Pakárna na druhou, kadeti i jejich nadřízení se chovají jako blbečci, až má člověk podezření, že to JSOU blbečci. No vážně, tohle by mě ke vstupu do armády rozhodně nenavnadilo. A taky nemám ráda uniformy, to jako fakt:-). Takže film hodnotím tak, jak si zaslouží, jako naprosto nezajímavý s tuctovým příběhem, který jako by po stopadesáté protáhli Minoltou nebo Canonem. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno