Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Povrchní film z prostředí amerických mariňáků a boxu, který má pod palcem režisér proslavený především dnes už skvělé série Rychle a zběsile. Pokud hledáte snímek, u kterého nemusíte ani v nejmenším přemýšlet, odignorujete různé klišé o přátelství, rodině a svém místě v životě, dostanete vcelku svěží podívanou, určenou však primárně divákům 20-. Ale i tak jsem se celkem bavil a Jamesovi ty levý a pravý háky docela i věřil. Slabší 3* ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Mam rad Jamese Franca a proto jsem se na Annapolis tesil. Film nezklamal ale ani nicim neprekvapil. Vsechno jakoby probehlo tak jak melo. Od zacatku uz tusite jak to bude mit hlavni hrdina po cely film tezke a ze nakonec ho bude cekat sladka odmena v podobe divky, novych pratel a vitezstvi(ne v boxu ale predevsim sam nad sebou). Zni to jako klise, ale je to natoceno tak nejak rozumne, jako by si reziser uvedomoval, ze takovych filmu je cela rada a je treba se nejak odlisit. Sice se to neodlisuje tolik, ale ani to nezapada do prumeru. Proste ani bomba ani propadak. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

50 000 mladých mužů a žen požádalo o nástup do této akademie. Jen 1207 dnes ráno prošlo těmito branami….. Každý má své sny. Než něco dokážeš, musíš věřit! Přeměna z civilistů na námořní důstojníky není snadná. Výcvik je jiný než na obyčejných výcvikových základnách. Více než o drilu je to o Jakeovi, jeho osobnosti a schopnosti se vyrovnat s faktem, že SÁM NEJSI NIC. Filosofování, jestli je či není dost dobrej, jestli má skončit a tak dále …. + krásná (ne) herečka J.Brewster, která bych uvěřil snad jen roli v pornofilmu. Prostě mne během filmu mnohokrát napadne: ,,proč tohle někdo natočil?“ Snad jako reklamu na námořní akademii. Jak je prestižní a jen ten kdo potrénuje a má jasný cíl může vyhrát ,,The Brigades“. Nic jiného tento film plný klišé nenabídne. Překvapením by bylo pouze náhlé úmrtí někoho ze zúčastněných, ale to by zřejmě nenásledoval rozněžněný závěr, který vás učiní šťastnými, nebo vám z něj bude zle. Jako mě. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? Řeknu hodně málo: Filip Renč!. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Annapolis si v poklidu vykradl Důstojníka a gentlemana a na CSFD mu to dle hodnocení (69% ku 69% - 20. 4. 2012) v pohodě prošlo. U mne však uhlazený Jake Huard ani omylem nemá na divokého Zacka Maya a "chlapácké" plácání Colea se s drilem sgt. Foleyho nedá vůbec srovnat. Snad jen tělesná schránka Jordany Brewster dává Annapolisu nějaký ten bodík navíc, ale u mne to na remízu rozhodně není. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Jasne, je zo hrozne schematicky a vsechno se odehrava presne tak, jak ocekavate. A toho patosu, uplnej ranec. Ale presto se mi to dost libilo, a to predevsim kvuli formalni strance filmu. A musim uznat, ze Franco dost vali - sice zde jeho herectvi spociva hlavne v neustaly podmracenosti - ale pro ucely Annapolis to staci vic nez dost ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama