Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

imf 

všechny recenze uživatele

Po zpackaném Rychle a zběsile 3 bych od Lina čekal všechno, kromě učesaného a mírně klišovitého příběhu, který celou dobu stojí na hlavním hrdinovi. Inu, překvapení se dějí. Zmizely sice všechny záběry na stíhačky a výbuchy (tvůrci se nakonec nedohodli s armádou o použití exkluzivních záběrů, což nechápu, protože větší agitka tu od dob Top Gunu nebyla ;), ale James Franco v hlavní roli dokazuje, že patří mezi ty lepší herce a doslova se proboxuje vojenskou přípravkou na elitní škole v Annapolis. Klasická buzerace od nadřízených, tužení přátelství s kolegy, příprava na boxerský turnaj... nic víc nedostanete, ale nic víc ani nepotřebujete. Vynikající hudba Briana Tylera, kouzelná Jordana Brewster a solidní řemeslo od pana režiséra. Tuhle stominutovku reklamovat nebudete. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Kde je vôľa, tam je cesta..." Skvelé a pravdivé motto pre priemerný film...Koľko krát sme videli amerického chlapca nevzdávať sa? Réžijný štýl a nablýskaný look pripomenie M.Baya a to mi veľmi dobre nerobí. Myslím toho Baya z posledných rokov...Keď si k tomu prirátam salutovanie, americké vlajky na každom rohu a reči o tom, že niet lepšej armády ako tej " US-ej", tak je s filmom väčšinou amen. J.Franco je celkom fajn, je to hlavne on a jeho zodpovedný prístup, vďaka ktorému film nespadol do úplných sračiek. Trápne vyznieva jeho ženská trénerka boxu! -toto som vážne nezožral. Film sa často zvíja v trápnych kŕčoch a zaujme skôr mládež od 13-20 rokov. Už som z toho kola von. Tieto americké bájky na dobrú noc už nie sú veľmi pre mňa. Iba na jedno pozretie. 50%. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Sportovní, armádní, romantický film ve formě americké limonády s cukroušem Francem. Jako jednohubka to nebylo špatný, ale nic co si zapamatuju víc než že si zapamatuju herecký obsazení v čele kdesevzaltusevzal Donnie Wahlberg. PS: Trailer mně nalákal na shlédnutí tohoto filmu s drobnými vadami - záběry z traileru jsem vůbec nenašel ve filmu. ()

NUbijec 

všechny recenze uživatele

TOP Podle komentářů a hodnocení to nevypadá jako kvalitní film. Ještěže jsem se nechal nalákat na svoje oblíbence. Velmi příjemného a talentovaného Jamese Franca a exoticky krásnou a sympatickou Joradanu Brewster. Tohle je film, který se hodí pro nenáročnou zábavu a rozhodně se bude líbit i nějaké slečně. Mě bylo při jeho sledování dobře. Ani jsem nechtěl aby to skončilo a to je podle mě nejlepší vizitka takovýchto filmů. Jednoznačně top film pro časté opakování k navození pohody v duši. Plus pár bonusů za docela inteligentní scénář a padnoucí herce, zvlášť Tyrese Gibson mě hodně bavil. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Annapolis sa radí do kategórie "filmová jednohubka". Skrz naskrz priemerné, športové drama, ktoré v žiadnom prípade nemá ambície vyryť dieru do sveta. Ak predpokladáme, že vám vaše oči počas premietania nevypovedali službu, mali ste možnosť zhliadnuť zopár malých hviezdičiek z viac menej známych popcornov - Jordana Brewster (Rychlo a zbesilo 1), James Franco (Spiderman), Tyrese Gibson (Rychlo a zbesilo 2). Hľadáte niečo na štýl "americká oddychovka", ktorá je mimochodom nadmieru predvídateľná?..budiž.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama