Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lupičů si do detailu naplánuje skvělou loupež, ale ne vše se podaří tak, jak si naplánovali. Jeden člen skupiny je donucen na útěku unést ženu s dcerou, aby se mu podařilo dorazil na místo setkání a dočasného úkrytu. Úkryt je však nejnebezpečnější místo,jaké si mohli vůbec vybrat. To ovšem zatím nikdo netuší … a zatím řeší otázky, kdo co pokazil při nepovedené akci, kdo ukradl uloupené peníze a kam je ukryl. Příběh se odehrává deset let po únosu tehdy šestiletého chlapce, který byl donucen stát se svědkem hrůzných činů nepříčetného šílence. Po celé roky byl jeho osud tajemnou záhadou. Nyní mají na světlo vyplout ohromující fakta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento nízkorozpočtový americký snímok nemá ani hlavu ani pätu. Je to zhluk všetkého možného. Zo začiatku sa to tvári ako akčný film, potom to chce byť krimi thrillerom a nakonec z toho chceli spraviť horror. Scénarista a zároveň debutujúci režisér Stevan Mena to musí mať v hlave poriadne pomotané, keď sa mu podarilo natočiť takýto mišmaš. Nechcem byť "Zlomyseľný", ale tomuto nudnému a zmätenému titulu viac ako jednu hviezdičku nedám. * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Primitívne "béčko" so všetkým, čo k tomu patrí. Príbeh nulový, herecké obsadenie na úrovni ťažkého podpriemeru, správanie postáv hodné vyšetrenia tými najväčšími odborníkmi z oboru psychológie. Lenže ono to z pohľadu horor žánru, i tak spĺňa určité kritéria, ktoré v mnohých prípadoch nedokážu naplniť ani snímky s väčším rozpočtom. Divák sa nedočká žiadneho gore ani originálneho násilia, no atmosféra je miestami celkom hutná, a tak plne zaslúžené, silné 2 hviezdičky, "lapajúce" po hranici priemernosti. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Malevolence jsem viděl až po prequelu z roku 2010 - Bereavement. Mohu říct, že jsem se u prvního hororu daleko lépe bavil a i oldschool slasher stylizace na mě více zapůsobila. Trošku mi to díky pytlíku na hlavě připomnělo Jasona z Friday the 13th ;-) Part II. Stevan Mena se jeví jako zručný režisér, ale mě by více potěšilo, kdyby natáčel v starším stylu, jako zde ( tak už se příliš netočí ) a nešel by příliš do komerce. Uvidíme dále, jak to s pánem režisérem bude. 8+/10. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Stevan Mena má potenciál. Budovanie atmosféry zvláda vskutku výborne. V mnohom (vrátane hudby a lakačiek) sa snažil napodobniť Carpentera a vcelku sa mu to darí. Mať po ruke lepšieho scenáristu, vyšší rozpočet a kvalitnejšie obsadenie, dokázal by natočiť solídnu žánrovú klasiku. Len škoda že prvá polovica filmu prakticky nudila a nedržala diváka v napätí ako ta druhá. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo dobrý.Příšernej začátek se spoustou debilních scén,ve chvíli kdy jde do tuhýho,tak je to natahovaný,vrah tam chodí jak bílá paní,ty dva se hystericky hádaj,nemá to šťávu,je to prostě špatně natočený.A přitom to neni blbej námět,a vytřískat se z toho dalo hodně.Ale tady ten film skončil v hovně.Dvě hvězdy za to,že i přes moji kritiku byly ve filmu asi dva úseky,kdy sem cejtil příjemný mrazení v zádech.Ale jinak škoda.30%. ()

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen na 35mm film. (Homerking)

Reklama

Reklama