Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lupičů si do detailu naplánuje skvělou loupež, ale ne vše se podaří tak, jak si naplánovali. Jeden člen skupiny je donucen na útěku unést ženu s dcerou, aby se mu podařilo dorazil na místo setkání a dočasného úkrytu. Úkryt je však nejnebezpečnější místo,jaké si mohli vůbec vybrat. To ovšem zatím nikdo netuší … a zatím řeší otázky, kdo co pokazil při nepovedené akci, kdo ukradl uloupené peníze a kam je ukryl. Příběh se odehrává deset let po únosu tehdy šestiletého chlapce, který byl donucen stát se svědkem hrůzných činů nepříčetného šílence. Po celé roky byl jeho osud tajemnou záhadou. Nyní mají na světlo vyplout ohromující fakta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

K Malevolence sa dá pristúpiť dvoma spôsobmi a/ rozošťať ho ako snehuliaka /za poloamatérsku réžiu, hercov, kameru, recyklovaný príbeh, logické diery, naivitu atď./, alebo byť benevolentnejší a za b/ pochváliť retro atmosféru, príjemne surovú béčkovú "neučesanosť" a dokonca i minimalistický hudobný podmaz/ktorý tu iní zatracujú, ale mne osobne v tomto old-school pojatom koncepte celkom sedel/. Moji kolegovia tu spomínajú Halloween či dokonca Piatok 13., ale Malevolence explicitne ťaží /či napodobňuje/ najmä sériu TCHM. Pri dnešnom pretlaku slaboduchých teenagerských vyvražďovačiek a počítačových orgií bez duše /napr. Underworld 2/ mi predsa len filmy ako tento prekážajú trochu menej a preto dávam jednu hviezdičku navrch. P. S. Obsah denníka, najmä posledné vety, boli naozaj cool! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hodnocení zde na čsfd mě od Malevolence vždycky odrazovalo, ale dnes se objevil jeho prequel Bereavement, jehož trailer se mi poměrně líbil, a tak jsem se rozhodl dát Zlomyslnému přecijen šanci. A verdikt? Na nízkorozpočtový debut naprostá paráda, chvílema jsem uvažoval i o čtyřech hvězdách. Od toho mě nakonec odradily hlavně dva momenty, v nichž se hlavní hrdinka mohla se záporákem nadobro vypořádat, ale místo toho radši (i s zbraní v ruce) utekla. Herci nepatří k nejlepším, scénář je taková slasherová všehochuť (od Pátků, přes Halloween, po TCM), ale atmosféra je vynikající, hudba úžasná a pár lekaček mě solidně nadzvedlo ze židle. Příjemné překvapení, Stevan Mena má velkej potenciál. 7/10 ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z filmů , který se podobají Texaskýmu masakru. V prologu se dozvíme , ztrácí x lidí ročně. Pak jsme svědky už předem jasně ne zrovna povedené loupeže v bance partou 4 lidí. Která pak jede na smluvené místo , kdesi na samotě. První z nich co má peníze má cestou nehodu a tam si u benzíny vyhlídne jiný auto, ale po nastoupení zjistí, ža v zadu sedí holka a vzápětí přijde její máma a tak mu nezbude než je unést. Po příjezdu na místo, se ,ale začnou dít divné věci a je víc než jasné, že tam ještě někdo je. A tomu dotyčnýmu nejde peníze, ale o ... Pak tam přijíždí zbytek party a nachází tam spoutanou ženu a jen část peněz a dál už ani není třeba povídat co bude dál... Vcelku průměrný horor, kdy se smontují dva zdánlivě oddělené děje. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo dobrý.Příšernej začátek se spoustou debilních scén,ve chvíli kdy jde do tuhýho,tak je to natahovaný,vrah tam chodí jak bílá paní,ty dva se hystericky hádaj,nemá to šťávu,je to prostě špatně natočený.A přitom to neni blbej námět,a vytřískat se z toho dalo hodně.Ale tady ten film skončil v hovně.Dvě hvězdy za to,že i přes moji kritiku byly ve filmu asi dva úseky,kdy sem cejtil příjemný mrazení v zádech.Ale jinak škoda.30%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak ku filmovej tragédii, to teda nemalo ďaleko. Uznávam, ak sa niekto z ,,indie,, produkcie snaží a dáva do filmu všetok svoj talent. Musí to však dopadnúť dobre. V tomto prípade, som sa toho talentu dočkal asi v dvoch scénach, pričom celý snímok ( a hlavne nejaká úvodná trištvrtehodinka ) je strašná nuda. Chválim iba atmošku a skvelú hudbu. ()

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen na 35mm film. (Homerking)

Reklama

Reklama