Reklama

Reklama

Recenze (4)

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Průměrná kriminálka, která ničím nevybočuje, možná až na závěr, který ale také není úplně originální. Kouzelnické triky primitivní, zpěv zbytečný. Když se vrátím k závěru, tak ne každému se bude líbit, ale já mu tak trochu rozumím. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Lloyd Bridges je americký war hero, který se po šesti letech vrací do Londýna za svou milou. Při vystupování z letadla poprosí chlapíka za ním, aby mu připálil a chlapík je pár sekund na to zastřelen. Jeho milá nejenomže z jejich opětovného setkání nejeví moc velkou radost (což se není čemu divit, když na ní šest let prděl), ale ještě k tomu to vypadá, že zná velmi dobře zavražděného, který očividně nebyl žádný svatoušek. Po většinu času jsem byl spokojený, protože se jednalo o docela zdařilý britský noirek, ale bohužel konec to celé pohřbil. ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Pointu a naračnú „fintu“ som prekukol doslova po minúte a inak ma to veľmi nebavilo. Lloyd Bridges je dobrá tvár do noiru, ale inak tento kúsok zaváňal rýdzou priemernosťou a nebavil ma. Aj keď finále v prázdnom divadle pobavilo. *2,5 ()

Reklama

Reklama