Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire zabije svého zajatce. Navštíví ji „kamarád“, kterého známe jako Černý dým, a činí jí nabídku. Chce, aby šla do chrámu a tlumočila Dogenovi podmínky, za kterých jim nebude ublíženo. V opačném případě je všechny zabije. Dogen chce po Sayidovi, aby Černý dým zabil, a říká mu, jak to přesně udělat. Když Sayid z chrámu odejde, potká v džungli Kate. Řekne jí, aby se na všechno zeptala Milese. Ten jí potvrdí, že Claire je v chrámu. Sayid narazí na Černý dým. Ten po něm chce, aby doručil vzkaz, který mu umožní dostat se do chrámu.
V alternativní realitě Sayid navštíví svoji milou. Ta se ale již provdala za jeho bratra. Ten ho žádá o pomoc při řešení finančních problému ohledně nové čistírny. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napätie vytvorené minulou epizódou funguje, dočkáme sa aj slušnej ukážky bojových umení, bohužiaľ najväčší borec seriálu dostatočne neštudoval kimuru na to, aby zápas už skoro v počiatku ukončil. Alternatívny dej so Sayidom nie je dostatočne vygradovaný. Veľa logických chýb robí hlúpymi postavy aj scenáristov. Touto epizódou sa musela inšpirovať epizóda The Bells z GoT. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama